Meddig maradnál így ebben a kapcsolatban?
Szóval maradnál, vagy mennél, vagy várnál amíg nincs más?
26 éves lány vagyok, eddig albérletben, most az ő házában falun, amiben nekem is benne van az összes spórolt pénzem. Ő rengeteg hitelt halmozott fel, mert saját óriási házat akart, és előttem is nagy lábon élt, mindent hitelre vett,aztán jött a svájci frankos dráma. Fizet két helyre gyerektartást is, vagyis a kisebbik velünk él szinte, így őrá szimplán csak költünk. Hó végére mindig egyre nagyobb tartozás jön össze. Egy éve nem voltunk sehol, moziban sem, mert drága, semmi program, de egy életre éljünk így, mert ő óriási házat akart? Minek a ház, ha ki se tudunk mozdulni miatta még 20 évig? Ezt még túl is élné talán a kapcsolatunk, de azt mondta ő gyereket nem akar még vagy 4 évig, de utána sem biztos, mert pénz sincs(miatta jöttünk ide, de itt nincs munkám) mert ugye én nem keresek most (ezt is mondogatja...) illetve szerinte én ha lenne saját gyerekem, az övét kiutálnám (ezt meg szerintem csak kitalálja, mert ő egyáltalán nem szeretne többet, soha okot nem adtam arra hogy ezt gondolja). Ez szinte megmérgezi a kapcsolatot, hogy ő nem tudja megmondani, hogy komolyan gondolja-e (így 4 év után), mert azt mondja el se venne szívesen, mert akkor "túl nyeregben érezném magam". Nem értem, ezerszer többet bizonyítottam, mint pl olyanok, akiktől rövid kapcsolatból gyereke is született, de én nem érek annyit, hogy összekössük az életünket...
Hiába szeretem, önzőség lenne ha a jövőmet nézve elköltöznék oda ahol munka is van, élet is?
Te minek jöttél össze vele egyáltalán?
Miért költöztél oda biztos álláslehetőség nélkül?!
A mai világban nem játék az ilyesmi.
Én egy perccel tovább sem maradnék ebben a kapcsolatban.
Vagy közöld vele, hogy költöztök olyan helyre, ahol van olcsó albérlet és munka is, a házat meg eladja, vagy vége. Hitelt hitelre halmozni NEM VICC.
Ha meg szakításra kerülne a sor, remélem be tudod bizonyítani, hogy a te pénzed is a házban van, ne hagyd veszni...
Mindketten elég buták vagytok. Ő mert ilyen életet él, Te meg mert vele vagy...ez az ember felelőtlen (hitel, gyerekek szerteszét. Nem tudom milyen más személyiségjegyekkel rendelkezik, de én szóba sem álltam volna vele valószínűleg. Oké a szolgalelkűség, ha kapsz is érte, de nem minden áron (nincs munkád miatta).
Ébresztő!
24N
Most így elsőre az jutott eszembe, hogy úristen, te mekkora balek vagy. El kell magyarázni, hogy miért?
1. Mert egy hitelmániás a párod.
2. Ez a pasi nem akar több gyereket, mert van már neki és az épp elég. A négy évet elfelejtheted, aztán leszel 30 éves amikor észbe kapsz, hogy most akkor el kéne kezdeni keresni valakit, akivel lehetne gyereked is. És az nem két hét alatt lesz meg.
3. Nem akar feleségül venni, te pedig előbb utóbb vágynál rá. Aki meg úgy beszél a párjával, hogy akkor nyeregben éreznéd magad, hááááát, az komolytalan.
4. Bizonyíthatsz te ebben a kapcsolatban annyit amennyit akarsz, csak az időd megy.
Elvesztegeted a fiatal éveidet, a semmiért..
Közben meg elmegy melletted az élet. A szerelem, a rendes férfi, akivel normális családot alapíthatnál.
Nagy ház, a látszat miatt.
ne legyen gyereked, mert ő már nem akar.
Nincs munkád, mert vele élsz, vidéken. Ezért önbizalmad, önértékelésed, önállóságod is elveszíted, ha még megvan..
Nem kell neked ilyen pasas.
Azért a pénzedet szerezd vissza a közös házból. De kétlem, hogy vissza adná. az ilyen férfiak csak magukat szereik, és önzők.
mi a fäszról beszél ez a hülye? "túl nyeregben éreznéd magad"? takarodjon az ilyen csicskatartó féreg szär az anyjába, aztán pusztuljon bele a hiteleibe meg az ostoba, agyatlan gyerekekcsinálás utáni fizetésbe egyedül.
ha vele maradsz, búcsút mondhatsz az életednek. ez nem fog gyereket vállalni veled, csicskának néz, alacsonyabbrendűnek, munkanélküli időd egyre gyűlik, vagyis a végén már egyedül se fogod magad eltartani, és egy tőle függő roncs leszel, aki gyerek nélkül fog kifutni az időből. aztán amikor már 30 felett leszel, és akarsz gyereket, majd lecserél valami fiatalabbra, aki nem rágja a fülét a gyerek miatt. erre készülj fel, ha egy ilyen ostoba primitív féreggel maradsz.
Azt hiszem a fenti válaszolók már elmondták azt, amit tudnod kell. Én ég annyit hozzátennék, hogy a párod nem szeret!!!! Ami a legfontosabb lenne, nem szeret, nem akarja öszekötni veled az életét, mert neki jó így, nem akar babát, mert neki jó így, az pedig nem érdekli, hogy neked jó e.
Azt hiszem hazaköltöznék a szüleimhez, amíg gyorsan munkát keresek és az első fizetésemből elköltöznék.
Remélem lelépsz és nem engeded, hogy magával rángasson a párod a saját nyomorába. Éljen egyedül a nagy hodájába, de ne csináljon belőled is szerencsétlent.
Sok sikert, bátorsag a lépéshez.
Várni???
Mire????
Ha becsülöd magad valamire, akkor kezdj új normális életet.
Előttem már mindent elmondtak.
26 éves vagy, az évek tovaszállnak, ne vesztegelj ebben a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!