Meddig maradnál így ebben a kapcsolatban?
Szóval maradnál, vagy mennél, vagy várnál amíg nincs más?
26 éves lány vagyok, eddig albérletben, most az ő házában falun, amiben nekem is benne van az összes spórolt pénzem. Ő rengeteg hitelt halmozott fel, mert saját óriási házat akart, és előttem is nagy lábon élt, mindent hitelre vett,aztán jött a svájci frankos dráma. Fizet két helyre gyerektartást is, vagyis a kisebbik velünk él szinte, így őrá szimplán csak költünk. Hó végére mindig egyre nagyobb tartozás jön össze. Egy éve nem voltunk sehol, moziban sem, mert drága, semmi program, de egy életre éljünk így, mert ő óriási házat akart? Minek a ház, ha ki se tudunk mozdulni miatta még 20 évig? Ezt még túl is élné talán a kapcsolatunk, de azt mondta ő gyereket nem akar még vagy 4 évig, de utána sem biztos, mert pénz sincs(miatta jöttünk ide, de itt nincs munkám) mert ugye én nem keresek most (ezt is mondogatja...) illetve szerinte én ha lenne saját gyerekem, az övét kiutálnám (ezt meg szerintem csak kitalálja, mert ő egyáltalán nem szeretne többet, soha okot nem adtam arra hogy ezt gondolja). Ez szinte megmérgezi a kapcsolatot, hogy ő nem tudja megmondani, hogy komolyan gondolja-e (így 4 év után), mert azt mondja el se venne szívesen, mert akkor "túl nyeregben érezném magam". Nem értem, ezerszer többet bizonyítottam, mint pl olyanok, akiktől rövid kapcsolatból gyereke is született, de én nem érek annyit, hogy összekössük az életünket...
Hiába szeretem, önzőség lenne ha a jövőmet nézve elköltöznék oda ahol munka is van, élet is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!