Szerelem nélkül benne maradnál egy kapcsolatban?
több mint egy éve vagyunk együtt, de sok volt a mosolyszünet ez idő alatt. ez is mutatja h. nem igazán vagyunk egy hullámhosszon. múltkor összeírtam a jó és a rossz oldalait a kapcsolatnak és a jóhoz csak annyi került hogy jó vele a szex + mégis van valakim. amúgy kedvelem, de sok dolog idegesít benne. 22 vagyok, vajon vele maradjak vagy inkább egyedül míg nem lesz új férfi az életemben? te mit tennél?
ő 34
Még szerelemmel se,ha nem jó valamilyen téren a kapcsolat.
22 évesen nem kell megalkudnod!
22 évesen nem is tudom miért vagy egy 34 évessel, és miért nem keresel korban jobban hozzád passzolót...
Véleményem szerint aki együtt van valakivel, de csak azért, h legyen valakije és ne legyen egyedül; vagy vele van, de csak megszokásból és stb...ezek az emberek mind gyávák!
29/F
Velem a baràtnôm azért volt, mert retteg a magànytôl.
én azért voltam vele, mert a legnagyobb szerelmem volt.
He azért vagy valakivel, mert nem akarsz egyedül lenni, az a legnagyobb tetû dolog a vilàgon. Vesztegeted az idôdet, és ami még szarabb: a màsik idejét.Irdatlan sz.;r, önzô embernek tartom az ilyet, te ne legyél ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!