Volt már úgy vki, hogy egy kapcsolatban a nő kívánta
jobban a testiséget?
Figyelt kérdés
Mi lett belőle? Mi lehetett az oka? A férfi kb havonta, a nő naponta.
2012. nov. 16. 00:06
1/9 anonim válasza:
Volt.
Szakítás lett belőle.
A magyarázat az eltérő igényekre: Hosszú távon nem vonzza az, ami/aki megszokott.
Az intimitással, az érzelmei megélésével alapvető gondok voltak. Ez lehetett a valódi ok.
2012. nov. 16. 00:47
2/9 anonim válasza:
Vagy a nő elhagyta magát és kevésbé volt vonzó a partnere számára.
2012. nov. 16. 01:23
3/9 anonim válasza:
volt és sajnos szakítottunk mert idővel még kevesebbet akart szexelni
nekem pedig nem volt elég a szimpla ölelés
ez van sajnos
N
2012. nov. 16. 01:24
4/9 anonim válasza:
volt. ő havi egyet akart, én napi hármat(enyhén nimfomán vagyok):))) elhagytam, megalázó volt könyörögni a sexért.
2012. nov. 16. 06:13
5/9 anonim válasza:
Jelen! Mi együtt vagyunk és megoldjuk a gondjainkat mert szeretjük egymást. Nekünk nem a szex a legfontosabb, ezért nem hagynám el!
2012. nov. 16. 07:14
6/9 anonim válasza:
Jelen.
Férjemnek elég lenne havi 1 alkalom nekem a heti 2 volna jó.
kompromiszumot kötötünk,heti 1alkalom nagy általánosságban megvan.Mindketten engedtünk kicsit igy nincs probléma.
2éve megy ez és mostmár úgy megszoktam hogy nekem sem jut eszembe többször bepróbálkozni.
Azt azért hozzátenném hogy egyikünknek sem olyan fontos a sex hogy ezért elhagynánk a másikat.
2012. nov. 16. 07:25
7/9 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen. Eleinte azonos volt az igényünk, aztán hirtelen, drasztikusan csökkent az övé. Nemcsak azzal volt a bajom, h ő kevesebbet akarta, hanem főleg az, hogy miért változott ilyen hirtelen. Az okra nem igazán sikerült fényt derítenem. Aztán egyszer csak, újra rendbe jöttek a dolgok, de addigra bennem eltört valami, szakítás lett a vége, de tul.képp nem a szex miatt, az csak egy velejárója volt.
2012. nov. 16. 07:51
8/9 anonim válasza:
Nálunk nem havonta-naponta volt a felállás, hanem naponta akartam én (nő) és 3-4 naponta akarta ő.
Nem emiatt szakítottunk, de biztosan ez is kihatott arra, hogy megromlott a kapcsolatunk. Az, ha két ember szexuális igénye minden különösebb ok nélkül (betegség, lelki gondok, terhesség, stb.) eltér, mindig rosszul végződik. Az egyik fél mindig azt érzi, hogy nem elég jó, nem elég vonzó, nem kell, és nem fogja megérteni, hogy nem ő csinál valamit rosszul. Elkeserítő helyzet.
2012. nov. 16. 10:03
9/9 anonim válasza:
Rettenetesen fájt ,és megalázó volt. Másképp se működött volna a kapcsolat, de ez tette fel a pontot az íre,hogy nem kívánt, de még csak ölelgetés szeretgetés se volt megfelelő mennyiségű. Szerintem se működik úgy ha a nő akarja jobban a szexet és a kapcsolatot..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!