Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékenyek lennétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenyek lennétek, ha a párotoknak ellenkező nemű barátja is lenne?

Figyelt kérdés

barátomnak van egy lány barátja.

már nagyon régóta, sok-sok éve ismerik egymást.

barátom elmesélte, hogy anno, még mikor kisiskolások voltak, gondolkoztak azon, hogy megpróbálják együtt, de végül mégsem lett köztük semmi, csupán jóban maradtak.. A lánynak van kapcsolata, évek óta, azóta barátom is megismert engem, és belém szeretett. :)

De olykor mesél a lányról. Pl multkor is összefutottak az utcán, és mondta hogy mivel ismerőse szeretne neki bemutatni, mert sokat mesélt már a lánynak rólam, és szerinte bírnánk egymást.

Továbbá barátom kérdezte, hogy ez engem zavar-e?

Mondtam, hogy nem zavar, szívesen megismerem a lányt.

De közbe, akárhányszor erre gondolok görcsbe ugrik a gyomrom, és hát félek a találkozástól.

Amugy barátom nem mesél róla állandóan, nem áradozik rólam, csak megemlíti olykor, mint ismerőst.

Amugy a csaj pasijával is jóban van.

Csak félek, hogy esetleg érezhet-e a lány iránt?

Ti féltékenyek lennétek? Vagy amíg érzem, hogy szeret nincsen baj? És jó pont, hogy nem rejtegeti, hanem be akarja mutatni nekem? Vajon van okom félni???

2013. márc. 5. 10:15
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

köszi utolsó.

De itt annyian írtak rossz élményt, és már nekem is volt hasonló az előző kapcsolataimban, hogy most totál beparáztam.

Az a baj, hogy még sosem voltam ilyen szerelmes, mint most. És szétszakadna a szívem, ha a barátom elhagyna.

2013. márc. 5. 10:49
 22/38 A kérdező kommentje:

mégsem lécelhetek le a kapcsoltból, minden indok nélkül.

hogy "meggondoltam magam, mégsem akarok veled járni, de nem szeretném megindokolni, hogy miért nem"

Ez kicsit szánalmas lenne, nemde??

Mégis most úgy emészt ez a dolog, tök féltékeny vagyok, úgy fáj.

2013. márc. 5. 10:51
 23/38 anonim ***** válasza:

Egyrészt ez a lány hamarabb "megvolt" neki, mint te. Már ősidők óta barátok, így eleve igazságtalan lenne ha arra kérdnéd ne találkozzanak. Ez pont olyan, mintha egy fiúbarátjától akarnád őt elszakítani. A barát az barát.

Ez az egyik oldala a dolognak.

A másik viszont, hogy a leírásod alapján a barátod tényleg igazán szeret téged és pusztán be szeretne mutatni téged egy számára fontos embernek. Azt szeretné ha ti ismernétek egymást, jóban lennétek, úgy gondolja jól kijönnétek.

2013. márc. 5. 10:52
 24/38 anonim ***** válasza:

Ne komlikálj.

A férjem is jóban van az egyik exével, akivel ráadásul a két hónapos "járási szünetben" jöttek össze, kerek két hétre.

Ismerem a lányt, sokat bandáztunk együtt megboldogult kamaszkoromban. Most egy helyen, egy műszakban dolgozik a férjemmel.

Talán pont az lenne a lehető legjobb, ha megismernéd a lányt. Kezeld fentartások nélkül. Üljetek be valahova, hármasban vagy inkább négyesben (írtad, hogy van valakije).

Ne keverj vihart a biliben, mert a padlóra loccsanik a tartalom!

2013. márc. 5. 10:53
 25/38 A kérdező kommentje:

félek a csalódástól.

lehet mégsem éreznek semmit sem egymás iránt, és puszta jóindulatból és természetességből akar bemutatni a csajnak, és tényleg nincs és nem is volt köztük semmi.

De ha mégis, akkor én azt nem élném túl.

Ma találkoznék a barátommal. Mi lenne, ha lemondanám a talit, és szépen kihátrálnék a kapcsolatból?

Tudom ,most el fogtok ítélni, de komolyan: ez így nem mehet tovább. Ilyen kétségek közt nem tudok élni.

Szépen lemondani róla, ugyis csak 2hónapja járunk, simán el tudnám felejteni, nem??? Vélemények?

2013. márc. 5. 10:54
 26/38 anonim ***** válasza:

Hopp, hamarabb elküldtem mint akartam.

NEkem is van egy nagyon jó barátom, gimiben volt osztálytársam és mindent meg tudunk beszélni egymással.

Mesél nekem a szerelméről, én is mesélek neki csupa jó dolgokat a párommal kapcsolatban, ha valami baj van azt is megosztom vele. És az ég világon nincs közöttünk több, de soha nem is lesz! Ő egy nagyon jó barátom, mintha a testvérem lenne. Nagyon hasonlítunk egymásra, csak ő fiú én meg lány vagyok. Mármint nem külsőre, hanem belsőre. :)

Szóval ilyen van.

Szerintem semmi okod féltékenykedni, mert egyszerűen csak nagyon jó barátok, fontosak egymás számára. DE nem úgy ahogy azt te így most kikombináltad.

2013. márc. 5. 10:55
 27/38 A kérdező kommentje:

köszi.

De valaki írta előttetek, hogy nem hiszi el, hogy anno járni akartak és most mégsem éreznek már egymás iránt.

Ez tényleg fura...NEM??

2013. márc. 5. 10:56
 28/38 anonim ***** válasza:

Nem, semmifura nincs ebben.

Viszont neked sürgősen helyre kéne tenni a dolgokat a fejedben. Ha egy ilyen miatt kihátrálsz a kapcsolatból, akkor később egy kiállhatatlan, féltékeny hárpia leszel. A barátod majd rá se nézhet más nőkre, szóba állni velük meg végképp nem.

Nem bátnásból írom ezeket, de ilyen hozzáállással ez lesz később és ez minden kapcsolatodat meg fogja mérgezni.

Tanulj meg bízni az emberekben.

Én is rengeteget csalódtam már, de a páromban megbízom, pedig ő még az exével is szokott találkozni néha.

2013. márc. 5. 11:05
 29/38 A kérdező kommentje:

mert ha még a csaj érezne iránta... ami kizárt, mert már 2-3éve van pasija, akkor okés lenne, feltéve ha a pasim ezt tudná kezelni és le tudná rázni.

A baj azonban ott kezdődik, hogy mivan ha épp ellenkező a szitu, és hiába van velem a barátom mellettem iránta is érez, és esetleg vívódik, vagy azért barátja a lánynak, mert annyira szereti, hogy így is megfelel neki, csak legyen a közelébe???? Ez így nem oké.

2013. márc. 5. 11:06
 30/38 anonim ***** válasza:

Olyan dolgokat képzelsz mögé, amik nincsenek ott!!! Kombinálsz pedig semmi okot nem adott rá a barátod.

Mi lenne ha leülnél vele és elmondanád neki a félelmeidet?

Aztán majd ő elmondja mi a helyzet a lánnyal.

Utána meg zárd le a témát, és bízz meg benne. Találkozz a lánnyal, barátkozzatok össze, járjatok el közösen ide oda aztán amjd meglátod, hogy az égv ilágon semmi nincs köztük.

2013. márc. 5. 11:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!