Féltékenyek lennétek?
Ha a barátotok jóban lenne az egyik fiatal tanárnőjével, és olykor mesélne róla, hogy jól tanít, kedves stb?
És ha közösségin egymásnak posztolnának, vagy lájkolnák egymás képeit? Akit érdekel bővebben, levélben 4szemközt kifejtem, itt nem publikus
első, nem úgy értem, hogy éjjel nappal, vagy minden nap egymás oldalán lógnak, csak olykor havonta 1x linkelnek 1-1 zenét, vagy lájkolnak 1 képet a másiknál.
Meg a srác olykor üzenetet vált vele tananyagról stb.
De mindent elmesél nekem a srác
tudjátok, alapjáraton nagyon féltékeny típus vagyok, az előző 2 kapcsolatomban megcsaltak, és hazudtak nekem.
Kezdek belezúgni ebbe a srácba, és hétvégén akar találkozni, mint eddig is... de félek, hiába fáj, inkább most vetnék véget a dolognak, mint hogy késöbb összetörjek mégjobban.
Félek a csalódástól, de lehet, hogy esetleg szerelmes a tanárba, és csak pótlék vagyok neki?? Mit kellene tennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!