Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk, Ti hagynátok h a párotok legjobb barátja az ellenkező neme legyen? Zavarna titeket féltékenyek lennétek mondjuk ha még szebbnek is lássátok.
Hát, ha mondjuk tapizásra felhatalmazott legjobbarát lenne, akkor kitépném a szívét és megetetném vele.
De alapból nem. :)
A barát az barát, nem szerelem. Ha elmondta, hogy régen tetszett neki, akkor már nyilván túltette magát rajta, és szeret téged.
Engem sokkal jobban zavarna, ha a párom ilye helyesen írna. (Ne fogd a gyorsaságra.)
Lehet, hogy "kitérő" válasz, de az a körülményektől függ - ahogy Előző Válaszoló is írta, az ördög a részletekben van. Nem baj, ha valakinek van nagyon jó barátja az ellenkező nemből, mert legalább nem hisztizik a pasi viselt dolgain/nem értetlenkedik a csaja megnyilvánulásain, magyarán többet tud(hat) az ellenkező nemről. Akkor zavarna, ha átlépne egy bizonyos határt. Hogy ez hol húzódik, ez mindenkinek egyéni megítélés kérdése és a józan ítélőképességén múlik. Nálam pl. ilyen "határ közeli" tettek lennének, ha minden beszélgetésük során úgy szólítanák egymást, ahogy párok szokták, éjjel később jönne haza tőle (vagy haza se jönne), akkor is vele beszélne, mikor velem kellene, felhívná az éjszaka közepén, stb., magyarán olyan dolgok, amik intimitásra utalnak. Ezek se kőbe vésett dolgok, sok dolog lehet, ami "enyhítő körülmény", de ha teszem azt azért nem jönne haza, mert hát "szegény Rezsőt kirúgták a vizsgáról, nagyon maga alatt van, blablabla", az mondjuk zavarna. Vele lehet, vigasztalhatja, stb., de ne maradjon nála, ha nem mocskosul indokolt. Vannak Rezsőnek haverjai, fiú barátai is, menjen el velük berúgni. Ez kisajátításnak hangzik, és valamennyire tényleg az is - én szeretem birtokolni a párom (de nem kezelem a tulajdonomként, még mielőtt néhány feldühödött hölgy nekem támadna). Egy barát nem sajátít ki. Ha tehát Rezsőnek ez nem tetszene, akkor ott valami gigszer van szerintem.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!