Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Márciusban összeházasodtunk volna, erre tegnap kiderült, hogy megcsalt. Mit tegyek? Hogyan emésszem meg?
Több mint 5 éve élünk együtt és fél éve viszonya van.
Nem bírom felfogni.Szeretem és ezt minden áldott nap éreztettem.Nem is értem miért írok most megint ide,de hátha nem hiába.Köszi.
Akkoriban,mikor elment,szinte kiharcolta,hogy küldjem el.Tényleg mindent megtett érte,kérte is,de Én nem küldtem.Csak egyszer egy ilyen sokadik veszekedés során amit generált,mondtam Neki,hogy "menj innen" ismételgetve.Ezt lehet úgy is értelmezni,hogy akkor per pill a szemem elől,de lehet úgy is,hogy véglegesen,de értelmezni nem is volt idő,rögtön kapott az alkalmon.Akkor már a "lányhoz" ment illetve abba az életbe,ami egy züllésen alapuló új szexuális kapcsolatot is hozott.Azt mondta,nem bírt a szemembe nézni,azért ment el (így utólag mondta).De a pár hónap alatt elengedni sem bírt,pedig próbált,mert tudta,ha ezt megtette itt nincs folytatás.Félt.Már rég haza akart jönni,de egyrészt a feje sem volt tiszta de Elém állni sem mert.Ezek idő alatt elég komoly lelki vívódásokon mentünk keresztül.Na így mi a pálya?:(
Egyébként nem márciusban terveztük "összekötni az Életünket",mert azt már 5 évvel ezelőtt megtettük.Idén tulajdonképpen hivatalosítani készültünk azt az elkötelezettségünket,hogy egymással képzeljük el a jövőt.De ez évekkel ezelőtt is így volt,tehát ez "formaiság"...szóval a lényeg szerintem ami a szívben van,így már remélem érthető,mit akarok ezzel.A házasság téma most legyen teljesen mellékes.Köszönöm.
Nem tudom hova legyek úgy egyébként... Köszi Nektek!
SZia...
Biztosan nagyon nehéz helyzetbe kerültetek és 5 év nagy idő.
Mégis azt mondom,hogy próbálj új életet kezdeni ,leginkább majd valaki mással.
Iszonyú labilisnak gondolom a párodat,az a véleményem,hogy az ő lelki gyötrődése,mindig elég indok lesz neki,egy-egy "kitérőre".Igaz azt látom te vagy neki a "bástyája,hátországa" ,ahová visszafuthat ha nem az elképzelései szerint alakulnak a dolgai.
Erre te az évek során rá fogsz menni.
Nem beszélek könnyen,mert én is átmentem már mindenen ,voltam ilyen döntéshelyzetben,tudom ,hogy baromira nehéz!
Akkor én a szakitás mellett döntöttem és nagyon jól tettem...az exem a mai napig nem változott semmit.
Igaz mire a végére értem 35 kg-ot fogtam :) na ennyi haszna volt azért :)
Olyan jó lenne ha mindenki látná,aki ilyen helyzetbe kerül,hogy bizony van élet "utánuk" vagyis utánuk van csak igazán!
Egyébként mindegy milyen okai vannak egy eltávolodásnak,azt együtt kell megoldani és ha nem megy,be kell látni,hogy vége!
Emelt fővel!
Én erőt kivánok neked ahhoz,hogy meghozd a legjobb döntést
,ami neked a legjobb!!!
Szia!
Én voltam aki hasonló dolgokkal küzd, egy másik kérdét tettem fel, de 3 gyerekkel és házasságban. Én ott leírtam, hogy nálunk mi a helyzet. Ami biztos, hogy baromi erősnek kell lenni ilyenkor az embernek, ha ki akar tartani az elvei mellett. Te még szereted, ezt veszem ki a szavaidból, és ítéljen el aki akar, de ha úgy gondolod, hogy van még esélyetek a boldog életre próbáljátok meg. Saját tapasztalatnak mondhatom már, hogy sajnos nagyon kicsi az esély, hogy valóban hosszútávon is megváltozik. Igen, addig amíg visszakönyörgi magát, addig biztosan, de neked kell eldöntened, hogy meg fogsz benne úgy bízni mindig, hogy ha két percet késik a megszokotthoz képest, akkor nem hívod, nem hánytorgatod fel neki? Mert ha nem akkor a kapcsolat halálra van ítélve, mert te sem akarhatsz úgy leélni egy életet, hogy folyamatosan ezen agyalsz. És csak halkan kérdezem meg, hogyha terhes leszel és várod a közös gyermeketeket, és esetleg nem lesz kedved a szexhez vagy ne adj isten nem lehet, akkor nem fog félre kacsingatni? - Ezt sajnos a saját dolgom mondatja velem, de ebbe is bele kell gondolni ilyenkor. Pasiból van és sokszor a f... viszi.
És igenis tudsz Nőként talpra állni, ha te is akarod.
De természetesen Te döntésed.
Én is kaptam több tippet, de mivel én azt látom, hogy nem tud megváltozni, hiába ígér fűt-fát, és tényleg próbálkozik bizonyos dolgokban, de sokszor apró megnyilvánulásain, beszólásain látom, hogy nem fog ezért saját magam döntöttem, hogy elválok.
Gondold meg, hogy az eszedre vag a szívedre hallgatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!