Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Márciusban összeházasodtunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Márciusban összeházasodtunk volna, erre tegnap kiderült, hogy megcsalt. Mit tegyek? Hogyan emésszem meg?

Figyelt kérdés

Több mint 5 éve élünk együtt és fél éve viszonya van.

Nem bírom felfogni.Szeretem és ezt minden áldott nap éreztettem.Nem is értem miért írok most megint ide,de hátha nem hiába.Köszi.

2013. jan. 30. 09:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
4%
elég szegényes jellemre vall h itt vitatkoztok vadidegen emberekkel tök feleslegesen. Koncentráljatok már, basszus hány évesek vagytok h ilyennel vezetitek le a feszültséget? A kérdező egy kérdést tett fel, ti meg itt nevetségessé teszitek magatokat...
2013. jan. 30. 11:51
 32/78 The Other ***** válasza:
92%

A Kérdezőnek én is csak azt tudnám javasolni, hogy inkább fújja le az egészet és keressen mást. Lehet azzal jönni, hogy 5 év így-úgy, de inkább 5 év menjen "kárba", mint később 15... És amúgy se így kell egy kapcsolathoz állni, hogy ki mennyi időt "ölt bele". Amíg szép volt, addig jól érezted benne magad, szóval nem elpazarolt idő.

Másrészt azt felvetették már páran, hogy egy fél éves viszony teljesen más, mint egy mezei megcsalás, sőt attól másabb, mintha több 1 estés kalandja lett volna. Miért?

1. Az a férfi, aki szexfüggő és emiatt félrek*r, általában bűntudatot érez a dolog után, ha szereti a párját. Vagyis később sokáig türtőzteti magát, addig amíg újra leküzdhetetlen nem lesz a vágy... És általában nem fix nővel csalja a párját.

2. Az megint más tészta, ha valakire ittasan egy céges bulin rámászik egy csinos kollegina és nem bír ott ellenállni. Itt sincs kizárva, hogy az illető szereti a párját, csak ugyebár a pillanat heve.

3. Ami a te esetedben történt (legalábbis megfogalmazás alapján), az teljesen más. A fentiek is lehetnek külön-külön válóokok, de a viszony az szerintem mindenképp az. Miért? Mert az kizárja, hogy a párod szeressen téged illetve feltételezi, hogy a másik nő iránt is mélyebbek érzései. Itt nem arról van szó, hogy valaki nem bír ellenállni pillanatnyi vágyainak (mint a fentebbi esetekben), hanem arról, hogy mást akar. Emiatt leszervezi mindig titokban a találkákat, szerez kamualibit, elkezd kamuindokokat gyártani. Magyarul: Téged fél éven át folytatólagosan és teljesen tudatosan átb@szott és sz@rba se nézett.

Ha önként vallja be, az se javít a helyzeten, mert akkor nagy valószínűséggel csak az van, hogy a nő mégse akar komolyabbat, ezért a hapsi visszament hozzád (ha nincs ló, jó a szamár is). Felesleges megbeszélni, mert úgyis csak azt fogja mondani, amit hallani akarsz. (Nem tudja mi ütött belé; így megbánta, úgy megbánta, sose fordul elő többet; hamarabb vakul meg, minthogy más nőre nézzen, Te vagy számára a nagy Ő és bla-bla-bla)

2013. jan. 30. 11:53
 33/78 anonim ***** válasza:

Döntsd el, hogy azt emészted, hogy vele maradsz vagy nélküle emészted. Mindkét út fájdalmas, el kell döntened, hogy melyik kevésbé.

Fél éves viszony, az nem botlás, az egy tudatos dolog. Mérlegelj és mond le az esküvőt.

2013. jan. 30. 11:57
 34/78 anonim ***** válasza:
88%

11.53-nak

Én végig olvastam és az egyik legértelmesebb,tárgyilagosabb írás és vélemény,amit ez alatt a kérdés alatt lehet olvasni,ellenben a te fröcsögéseddel!!!

2013. jan. 30. 11:58
 35/78 anonim ***** válasza:
Köszönöm 48-as :)
2013. jan. 30. 11:59
 36/78 anonim ***** válasza:
Na ebbe beletrafáltam...csak eddig nem mertem leírni... hát leírtad te magad.Én meg ismerek egy egyetemet végzett okos nőt, aki a katolikus hitéről lemondva hozzáment egy muzulmán hapsihoz.Az első gyerek után még csak kék zöld foltokkal jött haza, a kislányát már (becsapva a férjét) megszülni jött ide haza és a szülei a könyörgésére azok bevetettek minden kapcsolatot, hogy itt is maradhasson...Járt a fickó a nyakára, de mára már feladta...Ő volt az első feleség, de míg ott volt 2 másikat is elvett.Oksi annyira nem ismerem a részleteket, de megbeszélhették volna előre...Bocsáss meg, ha megsértettelek a vallásodban, nem állt szándékomban, csupán rosszak a tapasztalataim.Ettől még nem utállak, nem hisztisezlek és nem is libázlak le, csak gúnároztalak, miután te libázni kezdtél engem. Szeretlek, mint önmagam ezáltal tiszteletben tartom a te hited és vallásod, te meg légyszi tartsd tiszteletben az én élettapasztalatomat.Minden ember más, ettől ilyen szép színes a világ.Érettségivel egyetemmel, vagy csak 8 általánossal tanuljuk meg tiszteletben tartani mások hitét élettapasztalatát, vagy akár fröcsögését.Szép napot!:)
2013. jan. 30. 12:27
 37/78 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, nincs erőm mindre reagálni,de kérdezzetek ha valami fontos és nem írtam. Most ha leírtam volna mit gondolok,akkor nem adom meg a lehetőséget arra,hogy többféle variációt olvassak. Nálam a megcsalás nem fér bele,tényleg mindent elviseltem Neki (kellő szabadsága mindig megvolt), de ez tudta is hogy olyan,ami kizárt.Olyannyira tudta,hogy még a Kurv@ja is tudta,hogy ez az alapelvem.Ő (a K-ja) mondta Nekem tegnap,hogy mindig az volt,"ki ne derüljön,mert akkor Engem elveszít".Kurv@nak tudatosan a második szerepe lett leosztva,így voltak Ők.

Mióta megtudtam,nem veszem fel a telefont (külföldön van még 1-2napig),de azt tudattam Vele a Kurv@ja által,hogy mindent tudok már.Erre nincs magyarázat nem tudom mit akar Velem beszélni ezek után,sokat hív.Viszont most,hogy ebben a szituban vagyok,mindenfélére gondolok,mint útirány...

Köszi a lehetőséghalmazokat és minden együttérzést is!

2013. jan. 30. 12:36
 38/78 anonim ***** válasza:

Ez most olyan aranyosan jött ki:

én egy másik 71%-os vagyok, nem a "liba". :)

Sajnálom, hogy ilyen tapasztalataid vannak. Hidd el, én is ismerek rémtörténeteket a vallásomon belül. De ezek az emberek a vallásuk ellen tesznek.

Keresztények, muszlimok, zsidók között is van jó és rossz.

Kedves Kérdező, számomra egy megcsalás hatalmas tüskeként maradna meg. Nem tudom, hogy tudnék-e felhőtlenül mosolyogni és ünnepelni az esküvőmön. Nem tudom, hogy tudnék-e még valaha őszinte szerelemmel ölelni.

Bárhogy is dönts, sok boldogságot a jövőben!

2013. jan. 30. 12:45
 39/78 anonim ***** válasza:
0%

Én még egy dolgot nem értek kedves kérdező.Ez biztosan 100%-ig igaz, amit a k@rva mondott?És ha csak szét akar szedni benneteket és a völegényed és közte sosem történt több egy kis flörtnél, amibe ő többet képzelt?

Másra reagálva:Igenis k@rva aki tudva, hogy valaki vőlegény mégis hempereg vele.Muzulmánok katolikusok ide vagy oda én a 10 parancsolat szerint próbálok meg élni....

2013. jan. 30. 13:22
 40/78 anonim ***** válasza:
88%

"Igenis k@rva aki tudva, hogy valaki vőlegény mégis hempereg vele.."

És a férfit milyen jelzővel kéne illetni, aki vőlegény létére a menyasszony háta mögött mással hempereg?

2013. jan. 30. 13:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!