Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Márciusban összeházasodtunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Márciusban összeházasodtunk volna, erre tegnap kiderült, hogy megcsalt. Mit tegyek? Hogyan emésszem meg?

Figyelt kérdés

Több mint 5 éve élünk együtt és fél éve viszonya van.

Nem bírom felfogni.Szeretem és ezt minden áldott nap éreztettem.Nem is értem miért írok most megint ide,de hátha nem hiába.Köszi.

2013. jan. 30. 09:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/78 anonim ***** válasza:
96%
A házasság előtti néhány hét, hónap a legszeretetteljesebb időszak kell(ene), hogy legyen! Most a leginkább figyelmes és kedves, mert még (elvileg) fülig szerelmes, és boldog. Szerinted, ha már most innen indultok, hol lesztek 10 év múlva? Keserű az élet, és még keserűbb az igazság, de legalább megúsztál egy válást! Én nem úsztam meg, csak esküvő után tudtam meg, amit te most előbb (mi is 5 évesek voltunk)! Tanulj belőle, nézz szembe az igazsággal, és ne kövesd el a hibát, amit én elkövettem. Valahol szerencsés vagy, hogy most tudtad meg, nem később, bár ebben a szerencsét látni most még nem tudod. Majd évek múlva! Esélyt kaptál egy új életre!
2013. jan. 30. 10:01
 2/78 anonim ***** válasza:
88%

Hogy mit tegyél?

Fél éve tartó viszony esetében az elhagyás mellett tennék le egy voksot. Minek kérte meg a kezed, ha nem tud/nem akar még megállapodni?

Hogyan emészd meg?

A szakítás után sok baráttal, keress magadnak hobbit, ha van foglalkozz vele többet. Vesd bele magad a munkába, látogasd végig a családot, stb stb. A lényeg: változtass, foglald el magad. Mert az eddigi rutinban minden a volt vőlegényedre emlékeztet. Ha változtatsz, talán picit könnyebb. Rendezd át a szobád, amiben ketten voltatok. Rakd el a képeket, ilyenekre gondolok:)

2013. jan. 30. 10:03
 3/78 anonim ***** válasza:
94%

Vagy leültök, megbeszélitek, hogy miért tette, mit érez a másik személy, illetve irántad, hogyan képzeli el a jövőjét és ha te képes vagy megbocsájtani neki, elfelejteni nem fogod, de megbocsájtani még képes lehetsz, akkor megbocsájtasz és folytatjátok az életeteket együtt. De én biztos nem mennék hozzá márciusban.

Ha pedig nem tudsz megbocsájtani vagy ő már nem veled képzeli el a jövőjét és ezután te sem vele, akkor pedig külön utakon kell folytatni.

4/78 anonim ***** válasza:
93%
Hozzá ne menj! Remélem kidobtad.
 5/78 anonim ***** válasza:
Borzasztó lehetett ezt megtudni! Én teljesen összetörnék és azonnal visszamondanám az esküvőt. De mindenki másképp reagál, van aki meg tud bocsátani, én nem tudnék. Aki megteszi egyszer, soha többé nem tudnék bízni benne, mert megteszi máskor is, hiába ígérget. Jó lenne tudni, hogy miért tette, ha mindent megtettél érte és szeretted. Én szeretném tudni az okát a helyedben. Mondjuk lehet, hogy egyszerűen csak nem bír megmaradni egy lány mellett és ilyen típus. Sajnállak, remélem, sikerül feldolgoznod!
2013. jan. 30. 10:04
 6/78 anonim ***** válasza:
96%

Van, aki azt mondja,hogy ha elromlik valami, nem kidobni, hanem megjavítani kell.

...Én mégis határozottan azt mondom,hogy a helyedben eszembe nem jutna feleségül menni hozzá, sőt, azonnal szakítottam volna.

Számomra a megcsalás olyan dolog, ami alapvetően ellentmond a kapcsolattal, de a viszony aztán végképp. Egy megbotlást is nagyon nehéz megbocsátani, de egy fél éves viszonyt??!

Egy hapsi, akinek van egy menyasszonya, és közben intenzíven félre kacsingat? Gondolom nem ő mondta el, így a házzaságotokat is simán hazugságra alapozta volna. Jellemtelen.

Azt neked kell tudnod, hogy meg tudsz-e bocsátani. Én nem tudnék. Igazán tanácsokat adni ilyen témában nem lehet, mert minden ember és így minden kapcsolat más és más.

Még az jutott eszembe, hogy ha csak egyszer lépett volna félre valamilyen okból, pl. részeg volt, vagy elveszítette a fejét (egyik sem mentség), vagy akármi, az még magyarázható valamennyire, de az első után nem jutott eszébe leállni. Fél évig csinálta és közben minden áldott nap úgy tett, mintha semmi sem történt volna. Undorító.

2013. jan. 30. 10:05
 7/78 anonim ***** válasza:
95%
Indulj ki abból, hogy te annyira szeretted őt, hogy sosem tettél volna vele ilyesmit-ergó ő szeretett téged valaha is ha fél éven keresztül hülyít, hogy elvesz feleségül és közben máshová IS jár dugni????!!!!!MENEKÜLJ!!!!Fogd fel egy hatalmas lehetőségnek, hogy ez MOST derült ki és nem később.Az ilyen ember nem szeret senkit, csak saját magát!
2013. jan. 30. 10:05
 8/78 anonim ***** válasza:
93%

Az 1-essel egyetértek.

Ha férfi lennék, valószínű azzal védekeznék, hogy még mielőtt végképp elkötelezi magát, szerette volna még egy kicsit kihasználni, kiélvezni a kötöttség nélküli, szabad legényéletet.

Bár ha valóban valami ilyen védekezéssel, indokkal áll elő amikor rákérdezel nála, elég gyenge lábakon állna ez, legalábbis nálam.

Szó nélkül nem hagynám.

Egyébként az előkészületekkel hogyan álltok, meghívók, esküvői ruha, stb. stb. hol tartotok benne, hiszen március

már itt van a nyakatokon??????

2013. jan. 30. 10:07
 9/78 anonim ***** válasza:
95%

ez nagyon nehéz most neked. Remélem van benned annyi tartás h rögtön lefújtad az esküvőt. Akármilyen durván is hangzik, örülj neki, h még idejében kiderült. NEkem volt egy ismerősöm, akinek a férje a lagziban !! mászott rá egy koszorúslányra. Válás is lett ..most foglald le magad. Nekem sokat segített h elkezdtem új társaságba járni és rengeteget festettem. De a sírás is fontos, ne fojtsd vissza

sok erőt

2013. jan. 30. 10:08
 10/78 anonim ***** válasza:
még mindig jobb hogy most derült ki mint esküvő után..
2013. jan. 30. 10:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!