Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Márciusban összeházasodtunk volna, erre tegnap kiderült, hogy megcsalt. Mit tegyek? Hogyan emésszem meg?
Több mint 5 éve élünk együtt és fél éve viszonya van.
Nem bírom felfogni.Szeretem és ezt minden áldott nap éreztettem.Nem is értem miért írok most megint ide,de hátha nem hiába.Köszi.
Hogy mit tegyél?
Fél éve tartó viszony esetében az elhagyás mellett tennék le egy voksot. Minek kérte meg a kezed, ha nem tud/nem akar még megállapodni?
Hogyan emészd meg?
A szakítás után sok baráttal, keress magadnak hobbit, ha van foglalkozz vele többet. Vesd bele magad a munkába, látogasd végig a családot, stb stb. A lényeg: változtass, foglald el magad. Mert az eddigi rutinban minden a volt vőlegényedre emlékeztet. Ha változtatsz, talán picit könnyebb. Rendezd át a szobád, amiben ketten voltatok. Rakd el a képeket, ilyenekre gondolok:)
Vagy leültök, megbeszélitek, hogy miért tette, mit érez a másik személy, illetve irántad, hogyan képzeli el a jövőjét és ha te képes vagy megbocsájtani neki, elfelejteni nem fogod, de megbocsájtani még képes lehetsz, akkor megbocsájtasz és folytatjátok az életeteket együtt. De én biztos nem mennék hozzá márciusban.
Ha pedig nem tudsz megbocsájtani vagy ő már nem veled képzeli el a jövőjét és ezután te sem vele, akkor pedig külön utakon kell folytatni.
Van, aki azt mondja,hogy ha elromlik valami, nem kidobni, hanem megjavítani kell.
...Én mégis határozottan azt mondom,hogy a helyedben eszembe nem jutna feleségül menni hozzá, sőt, azonnal szakítottam volna.
Számomra a megcsalás olyan dolog, ami alapvetően ellentmond a kapcsolattal, de a viszony aztán végképp. Egy megbotlást is nagyon nehéz megbocsátani, de egy fél éves viszonyt??!
Egy hapsi, akinek van egy menyasszonya, és közben intenzíven félre kacsingat? Gondolom nem ő mondta el, így a házzaságotokat is simán hazugságra alapozta volna. Jellemtelen.
Azt neked kell tudnod, hogy meg tudsz-e bocsátani. Én nem tudnék. Igazán tanácsokat adni ilyen témában nem lehet, mert minden ember és így minden kapcsolat más és más.
Még az jutott eszembe, hogy ha csak egyszer lépett volna félre valamilyen okból, pl. részeg volt, vagy elveszítette a fejét (egyik sem mentség), vagy akármi, az még magyarázható valamennyire, de az első után nem jutott eszébe leállni. Fél évig csinálta és közben minden áldott nap úgy tett, mintha semmi sem történt volna. Undorító.
Az 1-essel egyetértek.
Ha férfi lennék, valószínű azzal védekeznék, hogy még mielőtt végképp elkötelezi magát, szerette volna még egy kicsit kihasználni, kiélvezni a kötöttség nélküli, szabad legényéletet.
Bár ha valóban valami ilyen védekezéssel, indokkal áll elő amikor rákérdezel nála, elég gyenge lábakon állna ez, legalábbis nálam.
Szó nélkül nem hagynám.
Egyébként az előkészületekkel hogyan álltok, meghívók, esküvői ruha, stb. stb. hol tartotok benne, hiszen március
már itt van a nyakatokon??????
ez nagyon nehéz most neked. Remélem van benned annyi tartás h rögtön lefújtad az esküvőt. Akármilyen durván is hangzik, örülj neki, h még idejében kiderült. NEkem volt egy ismerősöm, akinek a férje a lagziban !! mászott rá egy koszorúslányra. Válás is lett ..most foglald le magad. Nekem sokat segített h elkezdtem új társaságba járni és rengeteget festettem. De a sírás is fontos, ne fojtsd vissza
sok erőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!