Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Márciusban összeházasodtunk volna, erre tegnap kiderült, hogy megcsalt. Mit tegyek? Hogyan emésszem meg?
Figyelt kérdés
Több mint 5 éve élünk együtt és fél éve viszonya van.
Nem bírom felfogni.Szeretem és ezt minden áldott nap éreztettem.Nem is értem miért írok most megint ide,de hátha nem hiába.Köszi.
2013. jan. 30. 09:58
41/78 anonim válasza:
nem lehet valahogy ezt a két szánalmas hozzászólót(71, 79%os) kitiltani az egész GYIKről? telespamelik az oldalakat a saját keserűségükkel...
42/78 anonim válasza:
Tiszta alsó tagozat! Szomorú, mindkét fél részéről, hog sejthetően felnőtt nőkről van szó. Ideje lenne felnőni!
Szerintem innen nincs visszaút. Ez nem egyszeri hiba, amin még esetleg (talán, talán) lehetne elmélkedni. Ez így nem ér semmit már.
43/78 anonim válasza:
Szerinted minden 71%-os és 79%-os ugyanaz a kommentelő?
44/78 anonim válasza:
Én ezt sose tudnám 100%-osan elfelejteni. Örökre oda lenne a bizalom, soha többé nem tudnék már feloldódni ebben a kapcsolatban.
45/78 anonim válasza:
A Te értékrendeden múlik és hogy mit vársz az élettöl. Valaki pl azt mondja, h nincs boldogság. Valaki azt mondja, h nincs kapcsolat megcsalás nélkül. Valaki nem csal meg, de veszekszik, szenved, és szerinte annál nincs jobb. Rengeteg féle ember van és tanács is. Neked kell eldöntened, h milyen párt szeretnél, miben hiszel! Ha magamból indulok ki, itt nincs semmit megbeszélnetek. Lehet az esetröl diskurálni, de fölösleges. Én kidobnám a francba, akármi is követkzeik, megpróbálnám levonni a tanulságot, h miért nem vettem észre, h nem szeret igazán, stb és kö keményen felállnék újra, és küzdenék a szépért. Sok sikert. 30f
46/78 anonim válasza:
Ez mind igaz.De mi van akkor ha tényleg egy olyan nő ez a 3. aki csak szét akarja őket szedni?Közben meg semmi sem igaz az egész sztoriból?Én el nem tudnám képzelni, hogy fél évig hembergek egy pasival, akinek tudom, hogy menyasszonya van, majd az esküvőjük előtt 2 hónappal van bőr a képemen a történtek után a csaj elé állni és azt mondani neki:"Helló! Egy farokon osztozunk :)Naaaaa neeeeem !!!Ennek olyan bosszú szaga van, hogy jó bekavarjon valakinek:( Kérdező miért nem vázolod nekünk részletesebben, hogy hogyan is tálalt ki ez a csaj és miért?100%-ig meggyőződtél arról, hogy megcsaltak téged?Vagy csak hallomás után hiszed amit hiszel?
47/78 anonim válasza:
46-nak igaza van, Kérdező, furcsa, hogy amíg védekezésre képtelen valaki hátba támadják - miért is akarta ez olyan gyorsan közölni? gyanús- mert ez nyilván neki is a végét jelenti -vagy már vége és bosszú? meg kell hallgatnod a vőlegényedet, persze nem telefonon, mert ott nem érzed a teljes embert
48/78 A kérdező kommentje:
Nagyjából igazatok van "-vagy már vége és bosszú?"-Igen. De mégis volt valami,aminek vége szakadt,tehát a megcsalás valós volt.Ez egy nagyon komoly, hosszú sztori, meg elég kemény nap áll mögöttem...így most csak megköszönöm,hogy írtatok,meg beszámoltam az új fejleményekről.Köszi!
2013. jan. 31. 16:33
49/78 anonim válasza:
Amint tudsz írj,hogy mi van veled.Beszéltél a pároddal?
50/78 A kérdező kommentje:
Igen ma már többször is.
2013. jan. 31. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!