Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Márciusban összeházasodtunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Márciusban összeházasodtunk volna, erre tegnap kiderült, hogy megcsalt. Mit tegyek? Hogyan emésszem meg?

Figyelt kérdés

Több mint 5 éve élünk együtt és fél éve viszonya van.

Nem bírom felfogni.Szeretem és ezt minden áldott nap éreztettem.Nem is értem miért írok most megint ide,de hátha nem hiába.Köszi.

2013. jan. 30. 09:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:

Már írtam ezelőtt is neked...

Mondod bármilyen indokot ?

2013. jan. 31. 17:31
 52/78 anonim ***** válasza:
*mondott bocsánat
2013. jan. 31. 17:32
 53/78 anonim ***** válasza:
Kérdező! Akkor beletrafáltam?A csaj be akart kavarni?Ha összeszeded magad írj le mindent, hátha még segíthetünk neked.De ugye nem fél évig tartott a kaland, csak történt valami 1x?????
2013. jan. 31. 17:55
 54/78 A kérdező kommentje:
Hát elvileg annyi ideig nem tartott,de több hónap volt.Az egésznek a miértjét átbeszéltük,az egyik törölt válaszban olvashattunk is róla,amikor a Férfi önmagának akar bizonyítani stb a másik meg amivel takarózni tudott,hogy az utóbbi fél évben nagyon lecsúszott=nem élt tiszta életet, így talán jobban érthető.Mi ennek a "nem tiszta életének" a következéseképp, szeptemberben szétköltöztünk, de megbeszélésünk szerint,csak az együttélést szüneteltettük.Hagytam Neki időt,szabadságot gondoltam észhez tér,ha normális életet akar és akkor hazajön.Én vártam minden áldott nap.Most január 8-án jött haza,mert döntött.Tehát épp hullámvölgyben volt most a kapcsolatunk.Nemtudom,mit írjak még le,annyi minden van.Az,hogy ma láttam s beszéltünk,nagyon felkavart.
2013. jan. 31. 18:51
 55/78 anonim ***** válasza:
Szóval,nem derült égből villámcsapásként ért... Ezek szerint együtt se voltatok,mikor "megcsalt"? A házasság pedig az "azt hittem, ettől jobb lesz majd" megoldás volt a tetemes problémáitokra?
2013. jan. 31. 19:16
 56/78 anonim ***** válasza:
Pfúúúúú azt a férfi önmagának akar bizonyítani törölt hozzászólást én írtam.Én vagyok az a bizonyos 79%-os akit már többen likvidálni akartak innen, mert a 71%-ossal egymásnak estünk.DE ezek szerint mégiscsak több rálátásom van ilyen téren.MENEKÜLJ!!!!!Ne menj férjhez hozzá!!!!!!Hidd el én tudom.Ne szenvedj annyit, mint én, de töredékét sem.Én mára már olyan élethelyzetbe kerültem, ahonnan már nincs visszaút és kilépni sem lehet.Nincs megcsalás meg ilyenek, de boldogság sincs.Egyszer történt valami nálunk is és azóta csak a kétely van, meg végérvényesen egy hatalmas seb a lelkemen...Neked még van esélyed mással egy sokkal szebb és boldogabb életre.Legalább próbáld meg egy olyannal aki ugyanúgy megbecsül, mint te őt.Én mostmár 100%-ig lebeszéllek róla, hogy hozzá menj.Mert az ilyen férfiak akik bizonyítani akarnak abban amit írtam a törölt hozzászólásomban azok később nemhogy megjavulnának, de még jobban lesülyednek, elérdektelenednek és sosem fogják előtérbe helyezni a másik érdekeit. Mindeközben a másik totál kikészül és hiába van még érzelem sosem lesz boldog a kapcsolat.
2013. jan. 31. 20:44
 57/78 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, hogy alakulnak a dolgok? Még az első oldalon válaszoltam, nem olvasnám el az összes hozzászólást. Hogy öntöttél? Számítottak az itteni vélemények?
2013. jan. 31. 21:48
 58/78 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy miért csinálta.

Így hozzámenni a legnagyobb ostobaság, amit nő elkövethet. Bocsi, de a házasságnak egy tökéletes, működő, örömteli, boldogító kapcsolat megkoronázásának kéne lennie! Ezek közül mi van meg nálatok???

Nálam mondjuk ilyen szétmenés+félredugás után már nem lenne esélye a kapcsolatnak, szépen kiszállnék az egészből, de nem leszek ennyire drasztikus. Ha akartok, maradjatok együtt, próbáljátok rendezni a kapcsolatot, de ennek ne legyen része a házasság. Nagyon nagyon jó esélyekkel indultok egy 2 éven belül esedékes válás felé. Persze, ha ez nem zavar, akkor nyugodtan hozzámehetsz.

2013. febr. 1. 09:29
 59/78 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem alaposan át kell beszeélnetek mindent,ki,mit és miért csinált!és miért nem mondta el.Ha vége akkor el kell engedni,érezned kell,te ismered,lehet valóban hullámvölgyben jártok,nem ismerem a körülményeket,sem titeket,sem az egymáshoz való kapcsolatotokat,de ha az én párom ilyet tenne talán adnék neki egy esélyt ,h bizonyíthasson,vagy legalábbis időt kérnék rá,hogy átgondoljam az egészet,mert most csak minden kavarog benned, és nem tudod,h kinek is higyj!Az viszont biztos,h a jelek amiket elmondtál arra utaltak,hogy már nem működik jól a kapcsolatotok,így én eleve nem is terveztem volna esküvőt!egyébként,kitől és hogyan értesültél a hűtlenségéről?
2013. febr. 1. 10:18
 60/78 anonim ***** válasza:

én azt nem fogom megmondani, mit kéne tenned, mert úgysem vagyok a helyedben. de az esküvőt azért most elhalasztanám, ha nem is törölném.

egyébként ha ezek után hozzámész gond nélkül egy hónap múlva, akkor az azt jelenti, hogy veled mindent meg lehet tenni.

neked kell eldönteni, mennyit ér számodra ez a kapcsolat, mennyit veszítesz, és mennyit vagy hajlandó tenni érte. persze nem csak te!

de azt azért gondold át, esetleg Te hibáztál-e valamiben.

tudom, hogy ez most támadásnak hangzik, de nem mindig egy félen áll a megcsalás. lehet beismered, hogy elhanyagoltad, vagy nem támogattad eléggé, és lehet ez vezetett idáig. de ha például be is ismered, hogy ezeket elhibáztad, akkor is végig kell gondolnod, alkalmas és hajlandó vagy-e ezeken a dolgokon egy életre változtatni.

ha meg nem érzed hibásnak magad, akkor úgy tűnik sajnos ilyen emberrel hozott össze a sors. akkor viszont jó kérdés, mikor megy ismét máshova, hogy megerősítse magában a férfit...

2013. febr. 1. 13:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!