Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Márciusban összeházasodtunk volna, erre tegnap kiderült, hogy megcsalt. Mit tegyek? Hogyan emésszem meg?
Több mint 5 éve élünk együtt és fél éve viszonya van.
Nem bírom felfogni.Szeretem és ezt minden áldott nap éreztettem.Nem is értem miért írok most megint ide,de hátha nem hiába.Köszi.
Már írtam ezelőtt is neked...
Mondod bármilyen indokot ?
Teljesen mindegy, hogy miért csinálta.
Így hozzámenni a legnagyobb ostobaság, amit nő elkövethet. Bocsi, de a házasságnak egy tökéletes, működő, örömteli, boldogító kapcsolat megkoronázásának kéne lennie! Ezek közül mi van meg nálatok???
Nálam mondjuk ilyen szétmenés+félredugás után már nem lenne esélye a kapcsolatnak, szépen kiszállnék az egészből, de nem leszek ennyire drasztikus. Ha akartok, maradjatok együtt, próbáljátok rendezni a kapcsolatot, de ennek ne legyen része a házasság. Nagyon nagyon jó esélyekkel indultok egy 2 éven belül esedékes válás felé. Persze, ha ez nem zavar, akkor nyugodtan hozzámehetsz.
én azt nem fogom megmondani, mit kéne tenned, mert úgysem vagyok a helyedben. de az esküvőt azért most elhalasztanám, ha nem is törölném.
egyébként ha ezek után hozzámész gond nélkül egy hónap múlva, akkor az azt jelenti, hogy veled mindent meg lehet tenni.
neked kell eldönteni, mennyit ér számodra ez a kapcsolat, mennyit veszítesz, és mennyit vagy hajlandó tenni érte. persze nem csak te!
de azt azért gondold át, esetleg Te hibáztál-e valamiben.
tudom, hogy ez most támadásnak hangzik, de nem mindig egy félen áll a megcsalás. lehet beismered, hogy elhanyagoltad, vagy nem támogattad eléggé, és lehet ez vezetett idáig. de ha például be is ismered, hogy ezeket elhibáztad, akkor is végig kell gondolnod, alkalmas és hajlandó vagy-e ezeken a dolgokon egy életre változtatni.
ha meg nem érzed hibásnak magad, akkor úgy tűnik sajnos ilyen emberrel hozott össze a sors. akkor viszont jó kérdés, mikor megy ismét máshova, hogy megerősítse magában a férfit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!