Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Márciusban összeházasodtunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Márciusban összeházasodtunk volna, erre tegnap kiderült, hogy megcsalt. Mit tegyek? Hogyan emésszem meg?

Figyelt kérdés

Több mint 5 éve élünk együtt és fél éve viszonya van.

Nem bírom felfogni.Szeretem és ezt minden áldott nap éreztettem.Nem is értem miért írok most megint ide,de hátha nem hiába.Köszi.

2013. jan. 30. 09:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 A kérdező kommentje:

58-as! 51-nek és 53-nak reagáltam,eddig Számomra is mindegy volt miért történt és hogy,mert lényeg,hogy megtörtént... eddig se beszélni se látni nem akartam mostmeg már ezen is túl vagyunk.

Higyjétek el amúgy van egy alapelvetek van egy filozófiátok,de a Sors tud érdekes dolgokat produkálni és borítani minden addigit. Főleg hogy minden ember és kapcsolat más. Szóval nagyon nem egyszerű és főleg nem egyértelmű ez a téma na...

De mégegyszer köszi hogy írtatok!

2013. febr. 1. 16:03
 62/78 anonim ***** válasza:

Szerintem senki nem élvezkedik a károdon! Kár, hogy a sértettséged nem láttatja veled a dolgokat tisztán!

Azt írta itt valaki, hogy nem derült égből villámcsapásként ért az eset, szerintem sem. Ha már szakítottatok, különéltetek kicsit korainak érzem a januári hazaköltözés után a márciusi esküvőt!

Hogyan emészd meg? Hát jó kérdés! El tudod ezt fogadni, hogy megcsaltak és megbocsátod vagy kidobod a francba és új életet kezdesz! Rajtad múlik!

2013. febr. 1. 16:10
 63/78 A kérdező kommentje:

Ez a kommentemből való:

"szeptemberben szétköltöztünk, de megbeszélésünk szerint,CSAK az együttélést szüneteltettük"

Tehát nem írtam olyat,hogy szakított bárki is.Nekem ez akkora hidegzuhany volt,hogy azt el sem tudjátok képzelni.

2013. febr. 1. 16:41
 64/78 anonim ***** válasza:

Értem, hogy csak az együttélést szüneteltettétek, de akkor sem a kapcsolat fejlődését mutatja az, hogy szétköltöztetek!

Sőt! Sokkal inkább azt mutatja, hogy valami porszem került a gépezetbe! Ezért volt a "szünet", még ha csak az együttélést szüneteltettétek is!

És a szünet láttad, hogy változik valamilyen irányba?

2013. febr. 1. 16:49
 65/78 anonim ***** válasza:
Noch eine Frage:Azt a szeptemberi szétköltözést te akartad, vagy ő kezdeményezte?
2013. febr. 1. 18:02
 66/78 A kérdező kommentje:
Elmondod miért fontos ez?
2013. febr. 1. 18:27
 67/78 anonim ***** válasza:
Gondolom azért kérdezi a hsz,mert valószínűsithető,hogy ott valamikor ismerkedett meg a "hölgyeménnyel"...gondolom én.
2013. febr. 1. 20:59
 68/78 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2013. febr. 1. 21:27
 69/78 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez egy érdekes kérdés, hogy ki kezdeményezte a szétköltözést. Mert az már érezhetett valamit, kevébé akarta a kapcsolatot, de nem merte elenegedni még a másikat.
2013. febr. 1. 21:30
 70/78 anonim ***** válasza:
Igen pont ezért kérdeztem.Mert a férfiak általában gyávák bevallani ha úgy érzik valami nem úgy működik, ahogy elvárták volna.Mellesleg azt írtad, hogy a csaj azt mondta neked, hogy fél éve tart a dolog köztük.Mivel február eleje van szeptember pont fél éve volt. :( VAGY:Akkoriban hirtelen megtörtént a dolog a csajjal és ettől a völegényed úgy megijedt, hogy ezért kért tőled időt, hogy ő maga rájöjjön, hogy mi is van tulajdonképpen.Ergó:Hogyan lehetséges az, hogy miközben veled készül összekötni az életét hamarosan, egyszercsak jön valaki, aki felborít mindent.Ilyenkor úgy gondolják, hogy ez csak egy hirtelen fellángolás és miután felszáll a rózsaszín köd visszatérnek a régi kerékvágásba és visszahúzza őket a szivük a jól megszokott előre eltervezett kis szürke életükbe.Ha ez történt, akkor el kell, hogy keserítselek....de lesz még ilyen, ha együttmaradtok.DE:Ha te küldted el az sem túl jó, mert akkor benne tört meg valami, hogy miért küldted el, ha úgyis hamarosan egy életre összekötitek magatokat, miért kellett különválnotok.Na ezt egy igazán szerelmes férfi nagyon nehezen éli meg és hirtelen felindulásból sokszor egy 3.-kal gyógyitja be a lelki sebeit, amiről persze olyankor eszébe sem jut, hogy végzetes hiba lehet, csupán a maga önögazolását keresi, hogy ő igenis kell valakinek egészen szünet nélkül. :(
2013. febr. 1. 21:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!