Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Márciusban összeházasodtunk volna, erre tegnap kiderült, hogy megcsalt. Mit tegyek? Hogyan emésszem meg?
Több mint 5 éve élünk együtt és fél éve viszonya van.
Nem bírom felfogni.Szeretem és ezt minden áldott nap éreztettem.Nem is értem miért írok most megint ide,de hátha nem hiába.Köszi.
13
Te észnél vagy? a legszebb jövő két hónap múlva házasság, előtte meg egy viszony. nyisd ki jobban a szemed...
on
Engem csaltak már meg, házasságban. 2 évig próbáltuk helyrehozni, nem sikerül elváltunk. Ez egy akkor a törés a kapcsolatban, hogy nagyon keveseknek sikerül, ha sikerül egyáltalán, és nem csak önbecsapnak. Örülj neki, hogy most derült ki és nem akkor amikor a közös gyereketeket várod.
"Elég aluliskolázott ..... Kis hisztis."
Én meg már ezt vártam!! :D :D Ilyenkor van az, mikor már érvelni nem tudsz, de nem hagy nyugodni, hogy nem a Tiéd az utolsó szó! Na szevasztok, azt hiszem, itt már megtettem a dolgom! Legyetek boldogok!
A kérdező helyében én nem ölnék ennyi időt és energiát a nyomozgatásba, meg a miértek felkutatásába.
Soha nem hittem volna, hogy ez egyeseknek nem alapvető: de egy párkapcsolatban senki se csalja meg a másikat! Ha ez nem megy, akkor meg kell beszélni a dolgot, ha utána sem megy, akkor szét kell válni.
Kérdező felesleges vele beszélned, mert ha a párod annyira meg akarta volna menteni a dolgot, és el akarta volna kerülni a megcsalást, akkor ő kezdeményezte volna a beszélgetést.
Mellesleg 6 hónap viszony!!! Ez nem egy megbotlás.
5 év nagy idő, te sem leszel fiatalabb, érdemes objektívan értékelned a történteket. Ami tény, hogy minél sikeresebb egy férfi (külső, fellépés, egzisztencia... tekintetében), annál több nőtől kap jelzést, hogy van esélye nála, és a biológia késztetést nagyon nehéz elfolytatni.
Hosszútávú tervezés szempontjából egy nőnek mindenképpen kockázatosabb egy olyan férfi, aki más nővel is hosszabb távú viszonyt alakít ki, mint az olyan férfi aki sportból néha más nőkkel is szexel.
Baráti köröm alapján az a tapasztalatom, hogy pont a nőknél legsikeresebb férfiak tartanak ki a családjuk mellett, mivel gyakran jutnak új húshoz, az nem akkora újdonság számukra, hogy ezért családjukat ott hagyják, illetve tudják mikor és hogyan kell leépíteni az aktuális szexpartnernőt (általában szépen búcsú ajándékkal).
A nőknél kevésbé sikeres férfiak azok, akik egy új nő miatt képesek elhagyni a családjukat, mivel számukra egy új nő különlegesebb élmény, amibe jobban kapaszkodnak, érzelmileg is szorosabb kapcsolatot alakítanak ki.
Normális férfi persze gondoskodik arról hogy társa félrelépéseiről ne értesülhessen, ezért gondosan választja meg vadászterületét (munkahely, feleség barátnői kizárva), mert nem akar társának fájdalmat okozni. Igen ez nőknek talál elég elkeserítőnek hangzik, de így van.
Mi baráti körrel (párok, többen már kisgyerekekkel) gyakran összejárunk, csajoknál gyakran téma hogy mi mennyire normálisak vagyunk, arról nem tudnak, amiről nem kell tudniuk, és ez így van jól.
Micsoda reprezentatív példa volt ez a 10:59től! :)
Csak egyszer boruljon a bili és te kis boldogságodnak is annyi! :) És nyilván amit ti nem tudtok, az nektek nem fáj...:D
A kérdezőnek pedig: tök mindegy mi mit írunk! látod egyeseknek normális, hogy másokat is k.félnek, mások meg nem.
Ha belefér neked, belefér, ha nem hát nem! Nem te leszel az első és nem is az utolsó!
Úristen,mi van itt ??
Zárva az óvoda???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!