Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Márciusban összeházasodtunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Márciusban összeházasodtunk volna, erre tegnap kiderült, hogy megcsalt. Mit tegyek? Hogyan emésszem meg?

Figyelt kérdés

Több mint 5 éve élünk együtt és fél éve viszonya van.

Nem bírom felfogni.Szeretem és ezt minden áldott nap éreztettem.Nem is értem miért írok most megint ide,de hátha nem hiába.Köszi.

2013. jan. 30. 09:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
89%
Egy megcsalás sok embernek belefér, mondjuk nem esküvő előtt. Egy fél évig tartó viszonyra viszont már nem nagyon lehet azt mondani, hogy nem gondolkoztam, sokat ittam stb. Szerintem ezen nincs mit gondolkodni.
2013. jan. 30. 10:08
 12/78 anonim ***** válasza:
100%

" Ha férfi lennék, valószínű azzal védekeznék, hogy még mielőtt végképp elkötelezi magát, szerette volna még egy kicsit kihasználni, kiélvezni a kötöttség nélküli, szabad legényéletet. "

nem kell ahhoz házasnak vagy nem házasnak lenni hogy vki megcsalja a másikat..

2013. jan. 30. 10:09
 13/78 anonim ***** válasza:
8%

Kedves Kérdező!

Tudod elég gyakori ez a mentalitás, amiről írsz! Van, akinek kell a mással való kontakt, kis idegenkezűség is, ami nem jelenti azt, hogy bele is fog szeretni a "másodlagos" személybe! A szerelem és a szex között hatalmas különbség van, és nagyon nem egyformák az emberek! Vannak, akik az örök hűségben hisznek, vannak, akik az örök szerelemben. Örök szerelem létrejöhet hűségesen is, és ennek ellenkezője által is! Attól, hogy Ő a plusz vágyait, szexuális igényeit mással is kielégítteti, az nem feltétlen rossz, sőt, van, hogy a kapcsolat megmentője! Tudod szokták mondani: egy harmadik személy tudja legjobban felfűteni 2 szerelmes kapcsolatát. Az én tanácsom, hogy szeresd tovább Őt, és minden áldott nap éreztesd is vele! Tudod ez eddig sem hiába történt! :) Sok boldogságot Nektek!

2013. jan. 30. 10:12
 14/78 anonim ***** válasza:
100%

ha az derült volna ki, hogy volt egy kicsapongása, azt még esetleg meg tudnám vele beszélni...de a fél évig tartó viszony? azon nem sok megbeszélni való van. mert az ember lehet heves, lehet meggondolatlan, előfordulhat egy hullámvölgy és egy hülye este vagy elképzelés. de fél év? az fél év.... az ott több, mint hirtelen felindulásból egymásnak esés. ott talán szerelem is van.

nem tudom, mit tegyél.

én házasságban élek, várom a közös gyermekünket, és azt hiszem, ha megcsalás maga derülne ki (na de nem amíg kismama vagyok! az a legocsmányabb dolog a világon) akkor azt esetleg megpróbálnám megbeszélni, helyrehozni.

de abban biztos vagyok, hogy hónapokig tartó viszonyt nem tudnék megbeszélni vele...

2013. jan. 30. 10:14
 15/78 anonim ***** válasza:
87%

Hurrá, megérkezett ismét a "megcsalás a kapcsolat megmentője" válaszadó.

Még nem tudtam a válaszai alapján eldönteni, hogy megcsalt asszony, aki ezzel oldja a saját frusztrációját, vagy megcsaló férj, aki önigazolást keres ebben a teljesen ótvar közhelyben.

Aki csalja a párját, az megalázza, elárulja, hazudik neki. Ebből egy is elég ok a válásra. (Legyen az házasság vagy élettársi kapcsolat.)

2013. jan. 30. 10:15
 16/78 A kérdező kommentje:

A 13-asnak csak az utolsó előtti mondatát nem értem,hogy mire írja!?

Többieknél egyértelmű minden,köszi,hogy írtok.

2013. jan. 30. 10:17
 17/78 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőm hasnolnó helyzetben volt a tavaly,a párjáról kiderült,h megcsalta bár nem fizikailag,csak találkozgattak és smseztek,meg lelkiztek.A barátnőm visszamondott mindent,sőt külön költöztek,5 éve voltak együtt.A barátnőm nagyon összetört,3 hónapig nem beszéltek,ő közben össze jött egy sráccal,lefeküdtek egymással,közben az exe próbálta visszahódítani a barátnőmet,és sikerült.Mindent átbeszéltek,kiveséztek, és azóta együtt vannak,azt mondta a barátnőm,h sokkal jobb mostmár,mert kinyilt a szeme és rájött arra,hogy egy kicsit szabadabban kell élnie és nem minden a párja körül forog,hiszen ha elakarja hagyni vagy megakarja csalni úgyis megteszi,így ő nem eröltet semmit,és szerinte ez egy isteni jel volt arra,hogy még fiatal és nem kell még férjhez menjen. Valószínűleg én is visszamondanék mindent,de esélyt is hagynék arra ,h bizonyítson és ha nem látnám rajta,h valóban megbánta és csak engem szeret akkor nem békülnék ki vele.
2013. jan. 30. 10:18
 18/78 anonim ***** válasza:
88%
nem egyszeri megcsalás, hanem tartós kapcsolat melletted ... valószínűleg a hozzáállása a jövőben sem változna, de attól még szerethet, csak így nehezen élhetnétek együtt bizalommal
2013. jan. 30. 10:20
 19/78 anonim ***** válasza:
19%

ma 10:15

szerintem csak reálisan látja az ember biológiai mivoltát....és igaza van megcsalás ügyileg, csak a folyamatossággal nem értek egyet, ez 1-szer belefér abban az esetben, ha a megcsaló felet feleszmélteti...

Viszont abban igazad van, hogy nem ide való, mert ez nem megcsalás volt, hanem viszony....a 2 meg nem ugyanaz.

2013. jan. 30. 10:23
 20/78 anonim ***** válasza:
97%
Hát akkor nő létedre nagyon népszerű lennél a muzulmán világban ahol a hapsiknak lehet 5-6 feleségük, de ha valamelyik is félre mer menni azt megkövezik.SZABADSÁG!!!
2013. jan. 30. 10:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!