Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet összejönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet összejönni egy nekem nem tetsző csajjal?

Figyelt kérdés
Felmértem a lehetőségeimat és arra jutottam,hogy nem kaphatom a bomba csajokat,szóval be kell érnem a maradékkal.:S Arra lennék kíváncsi,hogy hogy lehetne úgy összejönni egy ilyen lánnyal,hogy ne sejtse meg,hogy nem jön be nekem. Tudom,paraszt dolog,de ha arra alapoznám a párkeresést,hogy olyat keressek,akinek az esete vagyok,akkor egyedül fogok megdögleni. Magyarán:ez az egyetlen esélyem a párkapcsolatra.
2013. jan. 4. 13:26
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 A kérdező kommentje:
Megpróbálom.Remélem,kifizetődik. Potyára nem akarok tiszteletet adni.
2015. okt. 3. 20:23
 62/65 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsó válaszolónak teljes mértékben egyetértek vele. Ne akarj mindenáron csajt, mert nem leszel boldog és a szex se fog jól működni, legyél türelmes és keres egy olyan lányt akivel kölcsönös a vonzalom.
2015. okt. 5. 11:06
 63/65 A kérdező kommentje:
Már,ha van olyan. Lehet,hogy még meg sem született.
2015. okt. 7. 22:10
 64/65 anonim ***** válasza:

Mégegyszer hangsúlyozom, hogy megértsd!Tiszteletet nem minden nőnek kell adni, akivel randiznál, hanem minden nőnek! Vagyis inkább mindenkinek!

Én pl. Nézem, hogy akivel randizom, más embereknek mennyire adja meg. Ha csak nekem segíti le a kabátomat és nekem húzza ki a széket, mert én tetszem neki és velem randizik, akkor az már rég rossz. Innen tudom, hogy ez nem alaptermészete, csak a felém való lángolás és kitüntetett figyelem.

2015. okt. 8. 19:29
 65/65 A kérdező kommentje:
Akkor úgy teszek,mintha a többi embert is tisztelném. (régen tiszteltem mindenkit,de rájöttem,a sok gennyzacskó ember nem érdemli meg).
2015. okt. 8. 19:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!