Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok összejönni egy nekem minden szempontból tetsző csajjal ha nincs olyan csaj akit ne tudnék megfogni a stílusommal?
írjál pua oldalra,és ott kérj tanácsot.
kielemzik a játszmád részletesen és megoldást is javasolnak arra,hogy hol ne b@szd el.
¨nincs olyan csaj akit ne tudnék megfogni a stílusommal¨
Azert mert nagykepu f@sz vagy!
A stílusoddal nem tudod megfogni őket, csak a külsőddel.
Ők sem a stílusukkal keltették fel az érdeklődésed, hanem a szépségükkel.
Tudom h nem a külső számít. Nekem se az számít, érzem 1 lányon ha bejön és az nem a külseje miatt van.
Nekem nagyon fura stílusom van, nagyon kevés lány tudja elfogadni de egyben nagyon érdekes is, emiatt sok lány akar megismerni de csak nagyon kevés tudja ezt elfogadni hosszabb távon. Ezt az utolsót egy lány véleményéből szedtem össze. Végre 1 elmondta kicsit hosszasan h mi volt neki a gond és én ezt foglaltam össze.
"Tudom hogy nem a külső számít"
Haver te el vagy varázsolva...
Nagyon nagy évhitben vagy és emiatt még sokszor pofára fogsz esni...
Előre sajnállak...
Szerencsétlen hülye... :D
Te vagy egy szerencsétlen idióta -.-
Amelyik csaj már rájött h ne a legjobb pasik után rohangáljon az igenis elfogadja az átlagos pasikat akikből mondjuk van pár 100e, de akinek érdekes a stílusa azt fogja választani és olyanból már nincs túl sok.
Igen nagyokos?
Akkor mégis miért nem tudsz összejönni velük?
Csak nem azért mert nem tetszel nekik?
Szállj már le a földre hapsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!