Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet összejönni egy nekem nem tetsző csajjal?
Figyelt kérdés
Felmértem a lehetőségeimat és arra jutottam,hogy nem kaphatom a bomba csajokat,szóval be kell érnem a maradékkal.:S Arra lennék kíváncsi,hogy hogy lehetne úgy összejönni egy ilyen lánnyal,hogy ne sejtse meg,hogy nem jön be nekem. Tudom,paraszt dolog,de ha arra alapoznám a párkeresést,hogy olyat keressek,akinek az esete vagyok,akkor egyedül fogok megdögleni. Magyarán:ez az egyetlen esélyem a párkapcsolatra.2013. jan. 4. 13:26
2/65 anonim válasza:
hát...erre csak azt tudom mondani, hogy fúj
inkább vegyél pénzért nőt, de ne alázz meg senkit ezzel a tahó viselkedéssel
nem lehet, hogy túlságosan nagyigényű vagy kicsit, azért lettél ilyen "szegény mártír"? bomba csaj és maradék? hát, ha ez a két típus van csak.... no comment
3/65 A kérdező kommentje:
Aki nekem tetszik,annak én nem jövök be és vica versa.:S
2013. jan. 4. 13:30
4/65 anonim válasza:
nem lehet, hogy te is maradék vagy a jó pasik mellett? netán? :S
5/65 A kérdező kommentje:
Hát van,ez van. Még mindig jobb,mint egyedül. HA volna valakim,tudnám,hogy vagyok valaki,boldog lennék.
2013. jan. 4. 13:31
6/65 A kérdező kommentje:
Lehetséges,hogy én is az vagyok.
2013. jan. 4. 13:32
7/65 anonim válasza:
Ez a buktatója, hogy te csak a külső alapján válogattál eddig.
8/65 A kérdező kommentje:
Ha pénzért veszek nőt,azzal meg magamat aláznám.
2013. jan. 4. 13:34
9/65 anonim válasza:
Ne haragudj, de egyszerűen szánnivaló vagy ezzel a felfogással.
10/65 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti,kissé gátlásos vagyok.
2013. jan. 4. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!