Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet összejönni egy nekem nem tetsző csajjal?
ja, hogy neked van önérzeted, de a nőkét semmibe veszed?
tudod mit, hagyjuk...
mert biztos ordít rólad, hogy mindenáron, mindenhol nőt keresel. ezt a lányok leveszik ám 5 mp alatt, és az értelmesebbje elmenekül. nagyon taszító tud ez lenni.
talán kicsit lazulni kéne, nem úgy járni kelni, hogy mindennek tétje van
1.Nem tudok lazulni,mindenen idegeskedek,feszengek.
2.Gyáva vagyok,gátlásos. Emiatt nem próbálok (meg nincs is hol,mert itt semmiféle közösségi hely nincs,csak a diszkó,de azt inkább kihagyom).
14-es.... :S
kérdező, nem láttatni kell magadat, hanem neked kell rendet tenned a fejedben
miért vagy gátlásos? csúnya vagy? lehet, hogy csak néhány dolgon kell változtatni. alacsony? egy kis sport csodát művel. szegény? attól még lehetsz tiszta, ápolt. és művelheted magad, tanulhatsz, hogy az értelmesebb lányok felfigyeljenek rád.
sok mindent tehetsz magadért, de persze a legegyszerűbb elterülni, keseregni és kritizálni a másik nemet
Maradékkal? Ha így állsz hozzá, én előre féltem azokat a lányokat, akik a közeledbe kerülnek.
Kicsit el kéne már gondolkodni. Ez a hozzáállás teljesen olyan, mintha egy cafat lélek nélküli húsnak néznéd a nőket. Van amelyiknek szebb a burok így kívülről, van amelyiknek kevésbé.
Lelkileg azonban a csúnya nők közt is vannak kedvesek és a szépek közt is. Nem sok összefüggés van a kettő közt.
Egy nő nem csak hús, bár neked lehet tényleg csak az kell, mert az a lényeg, hogy legyen egy luk melletted, ahova bedughatod. Ha viszont majd egyszer TÁRSAT szeretnél, akkor ilyenek fognak fontosak lenni, mint egymásra hangolódás, közös programok, közös érdeklődés. Nem csak vonzalom, nem csak d**gás a lényeg egy jó kapcsolatnál.
Itt jönnek képbe az érzelmek. Szerinted csak a szép nőkbe és férfiakba szerelmesek mások?
Kissé el vagy itt tévedve!:)
Én nagyon sokáig úgy válogattam, hogy nem a legjobb pasik közt, sőt... lelkileg kerestem a lényeget. Voltam szerelmes olyanba is, aki minden csak nem egy macsó külsőre. :D Hiába mondták, hogy sokkal jobbat is kaphatnék, mert nem ez a fontos.
Te is lehetsz valakinek az esete, bár ha így gondolkozol és a nőket tárgynak nézed akkor nem túl esélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!