Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet összejönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet összejönni egy nekem nem tetsző csajjal?

Figyelt kérdés
Felmértem a lehetőségeimat és arra jutottam,hogy nem kaphatom a bomba csajokat,szóval be kell érnem a maradékkal.:S Arra lennék kíváncsi,hogy hogy lehetne úgy összejönni egy ilyen lánnyal,hogy ne sejtse meg,hogy nem jön be nekem. Tudom,paraszt dolog,de ha arra alapoznám a párkeresést,hogy olyat keressek,akinek az esete vagyok,akkor egyedül fogok megdögleni. Magyarán:ez az egyetlen esélyem a párkapcsolatra.
2013. jan. 4. 13:26
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
100%

ja, hogy neked van önérzeted, de a nőkét semmibe veszed?

tudod mit, hagyjuk...

2013. jan. 4. 13:35
 12/65 A kérdező kommentje:
Egy barom vagyok,nem vitás. Próbáltam változni,nem ment.
2013. jan. 4. 13:38
 13/65 anonim ***** válasza:

mert biztos ordít rólad, hogy mindenáron, mindenhol nőt keresel. ezt a lányok leveszik ám 5 mp alatt, és az értelmesebbje elmenekül. nagyon taszító tud ez lenni.

talán kicsit lazulni kéne, nem úgy járni kelni, hogy mindennek tétje van

2013. jan. 4. 13:44
 14/65 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem jól állsz hozzá kérdező! Tisztában vagy magaddal hogy a neked is tetsző szebb lányoknál sose lesz esélyed mégha 20 évig vársz se. Keress egyet a "maradékból" nem kell hogy jól nézzen ki, boldogabb leszel mint egyedül! Sokan járnak erre az oldalra 20-30 évesen sírni , nekik is pont ezt kéne csinálniuk, leadni az igényekből és csúnya-kövér csajoknál próbálkozni.
2013. jan. 4. 13:48
 15/65 anonim ***** válasza:
59%
Ekkora szemét dolgot is régen hallottam..... :-(
2013. jan. 4. 13:48
 16/65 A kérdező kommentje:

1.Nem tudok lazulni,mindenen idegeskedek,feszengek.

2.Gyáva vagyok,gátlásos. Emiatt nem próbálok (meg nincs is hol,mert itt semmiféle közösségi hely nincs,csak a diszkó,de azt inkább kihagyom).

2013. jan. 4. 13:49
 17/65 A kérdező kommentje:
Nem kell mondnai,hogy egy szermét,tudom én azt magamtól is. Nem keresek mentséget,mert magamban is tarthattam volna,de neem,nekem ki kellett írnom. :) Mindent megtezsek,hogy pozitív embernek látassam magam.
2013. jan. 4. 13:52
 18/65 anonim ***** válasza:
100%

14-es.... :S

kérdező, nem láttatni kell magadat, hanem neked kell rendet tenned a fejedben

miért vagy gátlásos? csúnya vagy? lehet, hogy csak néhány dolgon kell változtatni. alacsony? egy kis sport csodát művel. szegény? attól még lehetsz tiszta, ápolt. és művelheted magad, tanulhatsz, hogy az értelmesebb lányok felfigyeljenek rád.

sok mindent tehetsz magadért, de persze a legegyszerűbb elterülni, keseregni és kritizálni a másik nemet

2013. jan. 4. 13:57
 19/65 anonim ***** válasza:
100%

Maradékkal? Ha így állsz hozzá, én előre féltem azokat a lányokat, akik a közeledbe kerülnek.

Kicsit el kéne már gondolkodni. Ez a hozzáállás teljesen olyan, mintha egy cafat lélek nélküli húsnak néznéd a nőket. Van amelyiknek szebb a burok így kívülről, van amelyiknek kevésbé.

Lelkileg azonban a csúnya nők közt is vannak kedvesek és a szépek közt is. Nem sok összefüggés van a kettő közt.

Egy nő nem csak hús, bár neked lehet tényleg csak az kell, mert az a lényeg, hogy legyen egy luk melletted, ahova bedughatod. Ha viszont majd egyszer TÁRSAT szeretnél, akkor ilyenek fognak fontosak lenni, mint egymásra hangolódás, közös programok, közös érdeklődés. Nem csak vonzalom, nem csak d**gás a lényeg egy jó kapcsolatnál.

Itt jönnek képbe az érzelmek. Szerinted csak a szép nőkbe és férfiakba szerelmesek mások?

Kissé el vagy itt tévedve!:)

Én nagyon sokáig úgy válogattam, hogy nem a legjobb pasik közt, sőt... lelkileg kerestem a lényeget. Voltam szerelmes olyanba is, aki minden csak nem egy macsó külsőre. :D Hiába mondták, hogy sokkal jobbat is kaphatnék, mert nem ez a fontos.

Te is lehetsz valakinek az esete, bár ha így gondolkozol és a nőket tárgynak nézed akkor nem túl esélyes.

2013. jan. 4. 14:00
 20/65 A kérdező kommentje:
A gondolkodásomat meg tudom változtatni. Mától másképp gondolkodom és ennyi. A sportolás tekintntében a futás az egyetlen,ami közel áll hozzám. Nyáron futottam is néhány napig,de leálltam vele,mert nem volt kedvem hozzá.
2013. jan. 4. 14:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!