Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet összejönni egy nekem nem tetsző csajjal?
Figyelt kérdés
Felmértem a lehetőségeimat és arra jutottam,hogy nem kaphatom a bomba csajokat,szóval be kell érnem a maradékkal.:S Arra lennék kíváncsi,hogy hogy lehetne úgy összejönni egy ilyen lánnyal,hogy ne sejtse meg,hogy nem jön be nekem. Tudom,paraszt dolog,de ha arra alapoznám a párkeresést,hogy olyat keressek,akinek az esete vagyok,akkor egyedül fogok megdögleni. Magyarán:ez az egyetlen esélyem a párkapcsolatra.2013. jan. 4. 13:26
51/65 anonim válasza:
szar ember lehetsz, kérdező. Annyit tudok csak mondani, hogy az évek folyamán, biztos hogy fog változni az álláspontod az emberekkel kapcsolatban. Más dolgokat fogsz észrevenni bennük, mint most.
52/65 A kérdező kommentje:
Tényleg szar ember vagyok. Nem tehetek róla. Ha rajtam múlott volna,meg sem születek.
2015. szept. 18. 14:26
53/65 anonim válasza:
a lofas zt vagy s zarember...es mar itt vagyunk szoval valamit hozzunk ki ebbol az egeszbol a korulmenyek ellenere is, es lehet a vegen jol sul el! amugy meg..valahol itt mindenki selejtes es s zarember, de nemcsak az! hanem mindenkinek vannak erossegei is nemcsak gyengesegei, es senki sem maga a gonosz vagy az antikrisztus, es senki sem angyal teljesen. emberek vagyunk es kesz. sz arember nem letezik :D bar volt egy olyan film valamiko :DD es jo s z ar is volt :D
54/65 A kérdező kommentje:
Visszaolvasva,miket írtam,eléggé az vagyok.
2015. szept. 19. 19:20
55/65 anonim válasza:
Pedig az álláspontodon tudnál változtatni. Amíg szarnak látod magad, addig mindenki így fog látni. Gondolkodj helyesebben, légy férfiasabb és nem lesz gond.
56/65 A kérdező kommentje:
Igyekszem.
2015. szept. 20. 20:09
57/65 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem attól leszel valaki meg boldog, ha lesz partnered. Egyedül is becsülnöd kellene önmagad és boldogulni. Miután az önbizalmad a béka segge alatt lehet, először ezt kellene magadban helyrehozni, addig semmilyen kategóriás csajjal ne is akarj kezdeni, mert csak kiszúrnál vele.
58/65 anonim válasza:
nem úgy, hogy naponta kiíratod ezt a kérdést, gyíkhús...
59/65 A kérdező kommentje:
#57:
Igen,az önbizalmam romokban. Ezért kellene egy akármilyen lány,mert akkor tudnám,hogy szüksége van rám valakinek.
2015. szept. 25. 18:17
60/65 anonim válasza:
Bocs, de ha azért akarsz BÁRMILYEN CSAJT, hogy csak legyen valakid, akkor vlmi nagyon nagy probléma van. Méghozzá azzal, ahogyan látod a nőket. Minden nő, -beleértve még a plázacicákat is- tiszteletet érdemel. Ameddig csak egy cafat húsnak látod őket, addig úgy is fognak viselkedni, mint egy cafat hús. Megrágod őket (tehát randizol velük), és aztán eliszkolnak, mert látják, hogy a csúnya oroszlánnak csak erre kellenek. Önmagát beteljesítő jóslat, ezt így hívják. Már megbocsáss, de máshogy kéne hozzáállni a dolgokhoz. Párkapcsolatot akarsz, tehát, bánj úgy a nőkkel, ahogy egy párkapcsolatot bárki más is elkezdene. Tisztelettel, megbecsüléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!