Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet összejönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet összejönni egy nekem nem tetsző csajjal?

Figyelt kérdés
Felmértem a lehetőségeimat és arra jutottam,hogy nem kaphatom a bomba csajokat,szóval be kell érnem a maradékkal.:S Arra lennék kíváncsi,hogy hogy lehetne úgy összejönni egy ilyen lánnyal,hogy ne sejtse meg,hogy nem jön be nekem. Tudom,paraszt dolog,de ha arra alapoznám a párkeresést,hogy olyat keressek,akinek az esete vagyok,akkor egyedül fogok megdögleni. Magyarán:ez az egyetlen esélyem a párkapcsolatra.
2013. jan. 4. 13:26
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
Nem kell, hogy bomba csaj legyen, csak annyi fontos hogy ne legyen semmi rajta amit kimondottan rondának találsz. Ha ez megvan akkor abból már lehet tökéletes kapcsolat. De ennyi tényleg kell, különben nem fogsz vonzódni hozzá, akkor pedig az barátság extrákkal, nem több, és ugyanúgy vagy még inkább rosszul fogod magad érezni ahogy fent írta valaki. Nekem úgy szokott lenni, hogy ha megismerek egy nőt, és tetszik, akkor szebbnek is látom.
2015. szept. 5. 11:56
 42/65 A kérdező kommentje:
Nem is kell bombázó. Nekem tökéletesen megtenné egy 100 kg-s zsírdisznó is. Igényeim nincsenek.
2015. szept. 5. 12:00
 43/65 anonim ***** válasza:
de kell hogy legyenek igenyeid a zsirdiszno mar eleg necces :)nem kell oket sem felteni, tok sok ilyet latok jo pasikkal, es forditva. neked is jonni fog majd akit varsz es mivel eleg sokat vartal mar ra tuti megerdemelsz egy normalisat, neked szepet. no para
2015. szept. 5. 12:48
 44/65 anonim ***** válasza:
100%

A bombázó és a 100 kg-s zsírdisznó között van azért egy szinte láthatatlanul apró köztes sáv is.

[link]

2015. szept. 5. 12:56
 45/65 anonim ***** válasza:
100%
"egy szinte lathatatlanul apro koztes sav" :DDD
2015. szept. 5. 19:37
 46/65 A kérdező kommentje:
De mégis mire legyenek igényeim? Én sem vagyok egy Adonisz,sem egy éltre kelt Dávid-szobor.Nem tudom,hogy milyen lányok tartoznak az én "súlycsoportomba".
2015. szept. 6. 10:08
 47/65 anonim ***** válasza:
hallod szivem ez fas*zsag, nincs sulycsoport,vannak erzekeny kedves es naiv lanyok , mint en is :D akik nem a kulsot nezik es ezert sok barommal osszejottek a multban,aki nem volt helyes se, es normalis se. ez a tanulopenz, de ha kozben mondjuk teged fogtalak volna ki akkor mar ket gyerekunk lenne :D szoval nyugi van, ne becsuld le magad amugy se, a David szobrot lattam eloben es tok kicsi neki xD
2015. szept. 6. 12:57
 48/65 A kérdező kommentje:
Én is érzékeny,érzelmes vagyok,ami hatalmas szívás. Gyengeségnek tartom,hogy vannak érzéseim. De igyekszem elfojtani őket,hogy érzéketlen állat legyek.
2015. szept. 6. 13:47
 49/65 anonim ***** válasza:
100%
erzeketlen allatkent egy zsirdiszno sem fog osszejonni veled :) maradj ilyen amilyen vagy es orulj hogy erzekeny vagy. neha a gyengesegeink az erossegeink is
2015. szept. 6. 14:17
 50/65 A kérdező kommentje:
Csak nem látom az érzékenységem mi módon lehetne az erősségem.
2015. szept. 6. 15:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!