Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet összejönni egy nekem nem tetsző csajjal?
Figyelt kérdés
Felmértem a lehetőségeimat és arra jutottam,hogy nem kaphatom a bomba csajokat,szóval be kell érnem a maradékkal.:S Arra lennék kíváncsi,hogy hogy lehetne úgy összejönni egy ilyen lánnyal,hogy ne sejtse meg,hogy nem jön be nekem. Tudom,paraszt dolog,de ha arra alapoznám a párkeresést,hogy olyat keressek,akinek az esete vagyok,akkor egyedül fogok megdögleni. Magyarán:ez az egyetlen esélyem a párkapcsolatra.2013. jan. 4. 13:26
22/65 anonim válasza:
19-es
"Én nagyon sokáig úgy válogattam, hogy nem a legjobb pasik közt, sőt... lelkileg kerestem a lényeget. Voltam szerelmes olyanba is, aki minden csak nem egy macsó külsőre."
Ha az én barátnőm így gondolkozna ki is dobnám azonnal! Mi az hogy nem a legjobb pasik között meg hogy nem macsó? Egy párkapcsolat akkor működik ha mindkét fél 100% osan elégedett, de te már alapból nem lehetsz az! Nekem olyan csaj nem kéne aki csak az eszemet ,kedvességemet szereti de nem lesz nedves ha meglát. Senkinek nem lennék a szamara ha már nincs ló.
23/65 A kérdező kommentje:
20 és 30 között. Összekapom magam és megváltozok.
2013. jan. 4. 14:13
24/65 A kérdező kommentje:
Én azt sem tudom elképzelni,hogy egy lány egyáltalán benedvesedjen tőlem.
2013. jan. 4. 14:14
25/65 anonim válasza:
14:13-as, ez azért van mert nincs elég önbizalmad ahhoz, hogy elhidd, hogy egy sokak szerint nem túl jó pasi lázba hozzon egy sokak szerint jó nőt!:P
26/65 A kérdező kommentje:
Megvan a megoldás:mondogatom mgamank,hogy értékes ember vagyok,és az egyéb iléyneket. A szavaknak és a gondolatoknak nagy erejük van.
2013. jan. 4. 14:19
27/65 anonim válasza:
Így mondogasd: "Értékes ember vagyok, vagyok olyan jó, mint mások és egy csúnyább lány is értékes, ő is van olyan jó, mint mások":D
28/65 anonim válasza:
kevés attól megalázóbb van egy nőnek mikor a saját pasija nem tartja vonzónak, és hidd el ezt nem tudod eltitkolni
30/65 anonim válasza:
Nekem sikerült. Egy olyan lánynak vagyok az esete, aki nekem egyáltalán nem jön be, de kb. a férfiak 99%-ának sem, az tuti fix! Nos, én ennek ellenére úgy tettem, hogy leadtam az igényeimet,pontosabban nem hallgattam arra, hogy milyen külsejű lányokhoz vonzódom, tökre olyan csajoknál kezdtem el teperni, akik nem vonzanak szexuáálisan. Köszönhetem ezt az itteni válaszolóknak is, akik megtámadtak az egyik kérdésemnél, hogy mit képezelek mén magamról, csúnya fiúként, hogy olyan lányokra vágyom, akik szépek. Nem vagyok boldogabb, de legalább már van, akinek én vagyokka helyes srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!