Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet összejönni egy nekem nem tetsző csajjal?
TALÁN nem a plasztikázott csöcsű, topmodell alkatú, műkörmös, festett hajú, szolizott lányokat kéne hajkurászni, hanem realizálni kéne, hogy néz ki egy átlagos ember.
Undorító féreg vagy.
Oké, nem vagy rossz ember, de ne légy felszínes.
A külsőn -tapasztalatból mondom- sokkal kevesebb múlik, mint gondolnád. Ha mondjuk megismered, beszélgetsz vele, sokkal előbb látod szépnek.
Nekem pl sose volt kimondottan "jópasi" párom. De valami csak megfogott bennük :)
Amikor olvastam ezt a kérdést azt hittem hogy egy 17-18 éves ember írta, aki még éretlen, de a te korodban ez a gondolkodás több, mint gyér. Az embereket nem lehet így bekategorizálni, mindenkinek más a szép egyik se jobb vagy rosszabb a másiknál, és a gondolkodásod miatt nincs még senkid.
Összejönni valakivel, mert nincs senkim számomra undorító. Egy olyan lányt aki nem tetszik, nem tudnék rá úgy nézni, mint aki tetszik, nem kívánnám szexuálisan, csak hazudnék neki és magamnak, na meg zavarna az a tudat, hogy nincs ló jó a szamár elven választottam, és ezzel neki is kárt okozok.
Csak a gondolkodás módodon kéne változtatni és lesz majd egy neked tetsző barátnőd idővel!
"Még mindig jobb,mint egyedül."
Nem! Egyedül jobb, mint egy sz@r kapcsolatban olyannal aki nem tetszik.
#36:
Nekem is csak jár a szám,de vannak bennem erkölcsi-lelkiismereti gátak,melyek megakadályozzák az efféle dolgokat. (hülye gátak!)
Utolsó:
Köszönöm szépen a szavaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!