Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet összejönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet összejönni egy nekem nem tetsző csajjal?

Figyelt kérdés
Felmértem a lehetőségeimat és arra jutottam,hogy nem kaphatom a bomba csajokat,szóval be kell érnem a maradékkal.:S Arra lennék kíváncsi,hogy hogy lehetne úgy összejönni egy ilyen lánnyal,hogy ne sejtse meg,hogy nem jön be nekem. Tudom,paraszt dolog,de ha arra alapoznám a párkeresést,hogy olyat keressek,akinek az esete vagyok,akkor egyedül fogok megdögleni. Magyarán:ez az egyetlen esélyem a párkapcsolatra.
2013. jan. 4. 13:26
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen korrekt a kérdező gondolkodásmódja, legalább reális!
2013. jún. 7. 13:20
 32/65 anonim ***** válasza:
75%

TALÁN nem a plasztikázott csöcsű, topmodell alkatú, műkörmös, festett hajú, szolizott lányokat kéne hajkurászni, hanem realizálni kéne, hogy néz ki egy átlagos ember.

Undorító féreg vagy.

2013. jún. 7. 13:31
 33/65 A kérdező kommentje:
Én nem nézem őket,nem is az eseteim,a hideg kiráz tőlük. Én nem vagyok féreg. Nem ítélhestz meg egy sz*r pillanatomban,indultból feltett kérdés alapján. Jó,oké,elismerem,gondolkozhattam volna egy kicsit,mit írok ki,de már megbántam. De minek magyarázkodom egy tőlem messze lévő idegennek? Én tudom,hogy nem vagyok rossz ember,persze egy szentnek sem tartom magam.
2013. jún. 7. 14:05
 34/65 anonim ***** válasza:

Oké, nem vagy rossz ember, de ne légy felszínes.

A külsőn -tapasztalatból mondom- sokkal kevesebb múlik, mint gondolnád. Ha mondjuk megismered, beszélgetsz vele, sokkal előbb látod szépnek.

Nekem pl sose volt kimondottan "jópasi" párom. De valami csak megfogott bennük :)

2013. jún. 7. 14:07
 35/65 anonim ***** válasza:
Azért kíváncsi lennék, hogy számodra ki a szép :). Nem akarsz linkelgetni?
2013. jún. 7. 14:17
 36/65 anonim ***** válasza:

Amikor olvastam ezt a kérdést azt hittem hogy egy 17-18 éves ember írta, aki még éretlen, de a te korodban ez a gondolkodás több, mint gyér. Az embereket nem lehet így bekategorizálni, mindenkinek más a szép egyik se jobb vagy rosszabb a másiknál, és a gondolkodásod miatt nincs még senkid.

Összejönni valakivel, mert nincs senkim számomra undorító. Egy olyan lányt aki nem tetszik, nem tudnék rá úgy nézni, mint aki tetszik, nem kívánnám szexuálisan, csak hazudnék neki és magamnak, na meg zavarna az a tudat, hogy nincs ló jó a szamár elven választottam, és ezzel neki is kárt okozok.

Csak a gondolkodás módodon kéne változtatni és lesz majd egy neked tetsző barátnőd idővel!

2015. szept. 4. 17:53
 37/65 anonim ***** válasza:
100%

"Még mindig jobb,mint egyedül."

Nem! Egyedül jobb, mint egy sz@r kapcsolatban olyannal aki nem tetszik.

2015. szept. 4. 18:07
 38/65 A kérdező kommentje:

#36:

Nekem is csak jár a szám,de vannak bennem erkölcsi-lelkiismereti gátak,melyek megakadályozzák az efféle dolgokat. (hülye gátak!)

2015. szept. 4. 18:31
 39/65 anonim ***** válasza:
szerintem meg fogod talalni aki tetszik, mert ugy velem a szavaidbol hogy intelligens srac vagy es a kulson konnyebb valtoztatni mint a belson. nem fogsz egyedul megdogleni az szaz! sok sikert! ne add fel! <3
2015. szept. 5. 00:29
 40/65 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Köszönöm szépen a szavaid.

2015. szept. 5. 11:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!