Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar összejönni egy kapcsolat sem? Mi a baj velem?
Nem járok el bulizni. Viszont suli mellett a hobbimnak élek, és kaptam teret arra, hogy 'kiéljem' ezt a 'szenvedélyemet' (rádiózás).
Az elmúlt időben változtam (hosszadalmas, mi(k) miatt). Csendesebb, 'magamnak való' lettem, de nem fordultam magamban. Eljárok ide-oda.
Viszont nem tudom, miért nem jön össze egy kapcsolat. Nem vagyok olyan, mint a korombeliek. Nem járok el hétvégente inni, és nem bújok ágyba fűvel fával. Igyekszem nyitott szemmel járni, de azt vettem észre, hogy aki nekem tetszik, annak én nem 'kellek'.
Hol lehet a hiba? (ha szükséges, privátban küldök képet)
kevesebb, mint 2 hónap híján 19l
Hát küldj képet privátban, akkor egy szempontot kizárhatunk.
21/F
Ebből a pár sorból nehéz megítélni,hogy ténylegesen milyen ember lehetsz.Lehet,hogy semmi gond nincs veled,csak szimplán nem mernek kezdeményezni.
Képet küldhetsz,ha gondolod.
nem akarlak kiábrándítani: de távolról sem minden korod béli 1 alkoholista ingyen qrva a party csürhének :D
ott lehet a hiba hogy a hobbid okán 1 mikrofon mögé vagy "zárva" ?:D [am így első olvasatra egész érdekes hobbi. már mint a maga nem túl akció dús de elgondolkodtató módján]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!