Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tényleg minden pasi bunkó akar lenni, nekem sohasem lesz barátom?
Egyre többször olvasom azt, hogy a nőknek ez kell, ezért minden férfi próbál ilyenné válni, de nekem hányingerem van ettől. Komolyan, ha velem próbálna bunkózni egy srác, kirugdosnám a fogait. Senkitől sem tűröm el, hogy alacsonyabb rendűként viselkedjen velem.
Jó, az nekem sem tetszik, ha azonnal behódol a srác és tutyimutyi, de azt elvárom, hogy legalább annyira legyen kedves, barátságos, tisztelettudó, mint én vele.
Tehát ne legyen bunkó, de pupap.öcs sem. Olyan kell, akivel lehet hülyéskedni, de komoly dolgokról is beszélgetni és közben tiszteljen, mint embert.
Volt már ilyen barátom, de miatta egészen más okból szakítottunk. :(
Van rá esély, hogy találok ilyet?
18/L
Ja és privátot nem kérek, nem társat keresni jöttem ide, ez csak véleménykutatás. :) Megértéseteket köszönöm!
Akkor jó. :)
Mostanában ritkán vagyok társaságban, csak úgy hallom ezeket. De ezek szerint csak rosszindulatúak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!