Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Jogos, hogy a lány nem akar találkozni? Érthető, hogy a pasi megutálta? Ezt egy lány írta a pasijának, aki elhagyta, de később találkozni akart vele. Mivel a csaj nem ment, ezért a pasi szóba sem akar vele állni.
A szöveg amit írt a lány a pasinak: te elhagytál
2 éve
elhagytál
olyan indokkal hogy mást akarsz kipróbálni, nem vagy belém szerelmes, 40 km a távolság, csak a testiség volt , másokaról fantáziáltál, másoknál akartál próbálkozni, és úgy beszéltél velem, és csúnyán beszéltél vekemm mintha a k--ád lennék.... majd hazajöttél külföldről, ezek ellenére is egész nyáron vártlak, h látogass meg, nem tetted... és mikor te csettintesz, akkor elvárod, h ezek után én ugorjak és mutassam, h mennyire szeretlek
anyukámat lejártad, és nekem a te szemedben az lett volna a kötelességem, hogy menjek és találkozzam veled
ráadásul a fejemhez vágod, h nem vagyok top nő....
a dolgok nem így működnek, szerelem ide, szerelem oda
te is önző vagy, a saját egód a fontos , és csAK az a lényeg, ahogyan te látod a világot , a dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!