Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy minden fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden fiú csajt akar, de nem minden csaj akar fiút?

Figyelt kérdés
Kifejezetten sok olyan van szerintem, aki "elvan pasi nélkül" meg "most nem kell neki". Miért? Így nem csoda, ha a fiúk állandóan panaszkodnak, ha a lányoknak ez a hozzáállásuk...
2012. nov. 19. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Függ az illető életkorától, mert ez erősen meghatározza a felfogását...
2012. nov. 19. 20:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Fiatalokról beszélek, kamaszkortól mondjuk 25 éves korig.
2012. nov. 19. 20:19
 3/6 anonim ***** válasza:

A lányokat meg lehet érteni, hogy elvannak pasi nélkül. Egyrészt mert náluk könnyen lehet, hogy sokan próbálkoznak de neki ez épp elég, kiélvezi az udvarlás minden szavát, de többet nem akar.

Meg az is benne van a pakliban a mai fiatal lányoknál, hogy a mai lány-lány barátnőkapcsolatba BÁRMI belefér.. nekem is vannak olyan lány ismerőseim akik egész nap egymást puszilgatják, ölelgetik, együtt fürdenek, néha még szájra is adnak puszit.. persze ha valaki lelezbizné őket vérigsértődne.

A lányok rengeteg szeretetet kapnak mindenhonnan és el sem tudják képzelni milyen egy átlag fiúnak.

2012. nov. 19. 20:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert a "minden fiú csajt akar" alatt értsd azt (a legtöbb olyan korú között, mint írtál) h a legtöbb fiúnak csak egy éjszakára kell h megdu*ja, és elmondhassa h ez is megvolt. A "nem minden csaj akar fiút" alatt pedig azt h vannak olyan lányok akik nem akarnak egy éjszakás kalandokat, hanem párkapcsolatot. Ezért mondja h inkább elvan pasi nélkül...
2012. nov. 19. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:

4-essel egyetértek

meg annyi, hogy van olyan időszak amikor jól megvagyok egyedül és nincs kedvem máshoz alkalmazkodni

egyedül a szexet nem tudom egyedül művelni, de hát úgyis mindig van aki megkeres hogy legyen egyéjszakás...

én meg válogatok, kb. egy évben egy olyan van akire azt mondom hogy összejönnék vele csak a szexért és akkor van valami

de nincs rá igényem hogy valaki olyan szinten kötődjön hozzám ami nekem már terhes, sok

elég aszociális emberke vagyok, kimondottan szükségem van sok egyedüllétre.. ami valljuk be, egy folyton ölelésre, szeretetre éhes pasi mellett viták nélkül nem nagyon jön össze

2012. nov. 19. 20:59
 6/6 anonim ***** válasza:
azért van mert amilyen fiut a lányok akarnak abból igen kevés van. Tehát a fiuk nagy része abszolut láthatatlan a lányok szemében.
2012. nov. 20. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!