Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Zavarna titeket, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Zavarna titeket, ha a pasitok füvezgetne ha úgyvan? ;)

Figyelt kérdés
Komoly válaszokat várok lehetőleg ne 13 éves korosztálytól. F/24

2012. nov. 26. 13:56
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
Ember, egyetértek veled abban, hogy néha egy kis zöldség nem árt, de nem szarozz le mindenki, aki nem csinálja. Azt megértem, hogy unod már a hülyeséget, hogy mivel könnyű DROG-ként van rangsorolva a fű, mindenkinek csak a drog szó jut el az agyáig, és rögtön előttük van egy lecsúszott, túladagolt marháról alkotott kép. Meg azt gondolják, hogy ez is olyan mint a többi, hogy öntudatlanul fetreng tőle az ember és ezzel menekül a valóság elől. De ezeket az embereket úgysem ez alatt a kérdés alatt fogod meggyőzni. Mindenesetre nyilván nem véletlen, hogy az orvostudományban egyre gyakrabban alkalmazzák, sokkal jobb megoldás, mint a sok szar gyógyszer, ami kikészíti a májadat meg a gyomrodat is. Na mindegy, szóval én is a falra tudok mászni, mikor olyan emberek hordanak össze hülyeségeket a médiában (én is dolgoztam ott), akik azt sem tudják, hogy hogy néz ki vagy mi ez egyáltalán, de ez van, legalább több marad neked :D Azért sok embernek leesne az álla, ha megtudná, hogy hányan füveznek alkalmanként vagy rendszeresen ebben az országban, ráadásul ezek között nem egy tanár vagy más sikeres, magas beosztású ember van.
2012. nov. 26. 18:08
 62/66 anonim ***** válasza:

engem nem zavarna én is szoktam néha.:)

18L

2012. nov. 26. 18:23
 63/66 anonim ***** válasza:
Az a baj vele hogy idővel zombivá válsz. Én Hollandiában élek és én is szoktam néha napján csinálni. A lényeg hogy néha napján! Igen itt jöhet az érvelés hogy jobb mint egy sör vagy a kávé stb. Én a saját bőrömön tapasztalom hogy igenis megváltoztat sok dolgot az ember gondolkozásában amíg a hatása alatt vagy. És hosszútávon meg más világba kerülsz... Egy sokkal lassabb és vontatottabba ne érts félre nem ítéllek el miatta, hanem a rongyrázásod, azon hogy egy tahhó paraaszt vagy.
2012. nov. 26. 19:26
 64/66 anonim ***** válasza:
Igen, zavarna.
2012. nov. 27. 14:49
 65/66 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 2. 10. 21. válaszoló vagyok újra.

Elég sok mindent komolyan leírtam arról, hogy engem miért zavarna. Ezekre sosem reagáltál, csak pattogsz tovább, hogy miért nem írjuk le, miért zavarna. Csak nincsenek koncentrációs gondjaid?!

Egyébként a stílusod tényleg gusztustalan.

Elég soká reménykedtem, hogy képes leszel értelmes párbeszédre, kicsit csalódott vagyok, amiért nem. No mindegy. A kérdésed, amellyel voltaképp a füvet szívókat szeretted volna "népszerűsíteni", szerintem totál öngól lett. Aki nem tud sokat a témáról, és elolvassa a hozzászólásaid, az jó eséllyel jut arra a következtetésre, hogy egy antiszociális, beszűkült, ingerült, kommunikációra képtelen füves vagy. Voltaképp ez elég mulatságos, nem gondolod?

Amúgy nem nézek sorozatokat, és kávét sem iszom. De mindegy.

Nő, 27 éves.

2012. nov. 27. 15:15
 66/66 Természetben az erő válasza:

Na végre valaki (an00nym), aki legalább a jéghegy csúcsát kapargatja. Elszomorító, hogy a kenderre vonatkozó hozzászólások Magyarország fórumain ennyire visszataszítóak.

Most írhatnék egy 100 oldalas regényt szilárd klinikai kutatásokkal alátámasztva valamint a kanadai kormány alláspontjával, hogy a kannabisz a világ leghatékonyabb és legbiztonságosabb gyógynövénye, továbbá hogy nem tartalmaz olyan összetevőt, amely miatt fizikai kötődés alakulna ki, de nem teszem, mert senki nem fizet meg érte.

A fő oka annak, hogy a virágzatot termő kannabiszt a világ számos országában betiltották az, hogy a virágzatból (és esetenként a levélzetből) kivont gyanta (esszenciális olaj) elképesztő hatékonysággal kezeli vagy gyógyítja valamennyi betegségünket. Az olajos kivonat alkalmazható külsőleg és belsőleg egyaránt, kulsőleg a hegesedést eltűnteti, sejtmutációs betegségeket szüntet meg, égési sérüléseket fordít vissza regenerálva a bőrfelületet és gyógyítja a bőrrákot.

Belsőleg a rák valamennyi fajtáját gyógyítja előidézve egy keramid (angulul ceramide) nevű zsírmolekula termelését amely megöli a rákos sejteket. Angolul minden kutatás megtalálhaó a keresőprogramokon keresztül, ajánlom megtekinteni Dr. Dennis Hill biokémikus legfrissebb beszámolóját.

Ami hiányzik, az egy széleskörű kutatómunka, ami 100 millió dollárba is kerülhet, a gyógyszercégek azonban nem hajlandóak ezt az összeget kifizetni, mivel nem tudják szabadalmaztani a növényt. Az "apróbb" kutatások megvannak, a széleskörű még hiányzik. Facebookon az emberek naponta visszajelzésüket adják, hogy mely betegségüket sikerült visszafordítani vagy teljesen eltűntetni a kannabisz olajjal. Legutóbb a 7 éves Mykayla Comstock leukémiáját gyógyították meg az olajjal, amit szerencsére a CNN is leközvetített. Tehát a gyógyszert nem ELSZÍVNI kell, hanem megenni, lenyelni. Azonban az elszívással sem okozol kárt magadnak, pusztán a gyógyhatása jóval gyengébb, mint az olajénak. A kendervirágzat elszívásánál valóban keletkeznek rákkeltő anyagok DE olyan összetevők is, amelyek semlegesítik azokat az anyagokat és pusztán az elszívása visszfordíthatja a tüdőrákot és erősíti az immunrendszert. Ezt is kutatásokkal alátámasztották. Tehát a tény amit rendszeresen a sajtóban hangoztatnak hogy pozitív hatással lehet a zöldhályogra, csillapíthatja a hányingert stb. pusztán felületes információ. Tehát mégegyszer hangsúlyozom, a gyógyszert megenni kell és nem ELSZÍVNI.

Meggyőzni a magyar 30-on felülieket úgysem fogom, hiszen nekik bármennyi kutatás elégtelen marad addig, amíg az RTL klub és a többi kereskedemi csatorna nem fog erről naponta beszélni. Ez NEM összeesküvés elmélet, hanem összeesküvés.

Nézzétek meg a Run From The Cure dokumentumfilmet youtube-n, magyarul menekülj a gyógymód elől. Ha jól emlékszem feliratozva van fent. És itt az ideje elkezdeni googlezni is, érdemes angolul, mert az információk zöme így található meg. Végszóként annyit, hogy mindannyiunknak szüksége van erre a gyógyszerre főleg itt, kelet európában, hiszen nálunk Magyarországon van népességi szinten a legtöbb rákos beteg, amit véleményem szerint elsősorban a Csernobyli atomreaktor robbanásának köszönhetünk. Megelőzéséként naponta ezt az olajat kéne fogyasztanunk és hogy megőrizzük egészségünket.

Na ezért már valóban lehetne demonstrálni a parmalent előtt, hiszen a jó egészség mindannyiunk alapjoga, főleg ha a gyógyszer INGYEN is előállítható szinte bármilyen terepen akár évente többször is, és az olajat bárki elkészítheti magának pusztán néhány liter olcsó kivonóanyaggal és egy rizsfőzővel. Na mostmár tudjuk, hogy miért fosztottak meg minket ettől a csodagyógyszertől!

2012. dec. 18. 12:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!