Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Zavarna titeket, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Zavarna titeket, ha a pasitok füvezgetne ha úgyvan? ;)

Figyelt kérdés
Komoly válaszokat várok lehetőleg ne 13 éves korosztálytól. F/24

2012. nov. 26. 13:56
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
90%

Nem vonok senkit felelősségre, csak nem járok drogossal.

Sajnálom, ha ez zavar, bár elég értelmetlen a dolog, hisz nem is ismersz.

Én sem használok semmi ilyesmit, olyan párt keresek, aki szintén nem. (Illetve nem keresek, mert van, de mindegy.)

Az alkoholista, a gyógyszerfüggő, de én a dohányost is ideveszem, ugyanúgy függő. Semmivel nem jobb vagy rosszabb, de velük sem járok, mert nem kérek a függőségéből.

Nem ítélem el azt, aki az, de volt már ilyen fiúval tapasztalatom, és annyi szenvedéssel jár a dolog, annyi fájdalmat okoz, hogy nem vagyok hajlandó belemenni. Sima dohányos pasim is volt, (meg annál rosszabb is), de az is bőven elég... Ha épp nem jutott cigihez, elképesztően ocsmányul viselkedett, ha igen, akkor minden rendben volt, és nála nyugodtabb embert találni sem lehet. De felőrölt a napi szintű hullámvasút, hogy felkeléskor épp milyen kedvében lesz, és igenis zavar, hogy mesterségesen kell jókedvet csinálnia magának.

Ezzel együtt én is megiszom egy pohár jó bort vacsorához, nem vagyok apáca és minden segédanyag nélkül úgy tudok röhögni a barátaimmal, hogy nincs az a betépett raszta, aki különben műveli.

De függőt nem kérek, köszönöm szépen.

2012. nov. 26. 15:10
 22/66 anonim ***** válasza:
Zavarna és én ezen nem mosolyognék.
2012. nov. 26. 15:11
 23/66 anonim ***** válasza:
Kérdező most mit erőlteted a dolgot? Ha nem,hát nem.Nekem se kellene egy olyan pasi aki füvezik,legyen az naponta vagy évente,akkor sem. Annyi normális pasi rohangál az utcákon,mért pont egy füvessel jöjjek össze?!
2012. nov. 26. 15:13
 24/66 anonim ***** válasza:
sztem itt már rég nem a füvezéssel van gond,aki így beszél mint te,ne is csodálkozzon hogy nincs barátnője.
2012. nov. 26. 15:18
 25/66 anonim ***** válasza:

Engem zavarna és nem is jönnék össze olyannal, aki ezt műveli.

23/L

2012. nov. 26. 15:18
 26/66 anonim ***** válasza:
jó h nem azt akarod kihozni a dologból, h milyen gázak vagunk h nem füvezünk...
2012. nov. 26. 15:19
 27/66 A kérdező kommentje:

Jelezném van barátnőm, sikeres életem van. Ráadásul nem apu hozta össze nekem és mellette még füvelek is. Sok "normális" fiú irigy lenne rám szerintem. meg jó lenne észrevenni, hogy a fejed kő keményen berkolátol!

De még mindíg nem kaptam meg a választ, hogy valyon ez miért is baj ?

2012. nov. 26. 15:20
 28/66 anonim válasza:
engem zavarna. 20/L
2012. nov. 26. 15:21
 29/66 A kérdező kommentje:
csak arra akarok kilyukadni, hogy ez nem rosszabb szokás mint a tv elött ülni és majszolni a csokit, amivel mesterségesen előállítod a boldogságod, én ugyan ezt csinálom csak pár okos ember kitalálta hogy ez illegális meg bűn a sok birka meg hajtja.
2012. nov. 26. 15:22
 30/66 A kérdező kommentje:
Egyikőtök se tudja megmondani, hogy ezért meg ezért nem jó csak midnenki azt mondja nem nem és nem. Nem tudotok érvelni vagy nemtudom...
2012. nov. 26. 15:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!