Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zavarna titeket, ha a pasitok füvezgetne ha úgyvan? ;)
Nem vonok senkit felelősségre, csak nem járok drogossal.
Sajnálom, ha ez zavar, bár elég értelmetlen a dolog, hisz nem is ismersz.
Én sem használok semmi ilyesmit, olyan párt keresek, aki szintén nem. (Illetve nem keresek, mert van, de mindegy.)
Az alkoholista, a gyógyszerfüggő, de én a dohányost is ideveszem, ugyanúgy függő. Semmivel nem jobb vagy rosszabb, de velük sem járok, mert nem kérek a függőségéből.
Nem ítélem el azt, aki az, de volt már ilyen fiúval tapasztalatom, és annyi szenvedéssel jár a dolog, annyi fájdalmat okoz, hogy nem vagyok hajlandó belemenni. Sima dohányos pasim is volt, (meg annál rosszabb is), de az is bőven elég... Ha épp nem jutott cigihez, elképesztően ocsmányul viselkedett, ha igen, akkor minden rendben volt, és nála nyugodtabb embert találni sem lehet. De felőrölt a napi szintű hullámvasút, hogy felkeléskor épp milyen kedvében lesz, és igenis zavar, hogy mesterségesen kell jókedvet csinálnia magának.
Ezzel együtt én is megiszom egy pohár jó bort vacsorához, nem vagyok apáca és minden segédanyag nélkül úgy tudok röhögni a barátaimmal, hogy nincs az a betépett raszta, aki különben műveli.
De függőt nem kérek, köszönöm szépen.
Engem zavarna és nem is jönnék össze olyannal, aki ezt műveli.
23/L
Jelezném van barátnőm, sikeres életem van. Ráadásul nem apu hozta össze nekem és mellette még füvelek is. Sok "normális" fiú irigy lenne rám szerintem. meg jó lenne észrevenni, hogy a fejed kő keményen berkolátol!
De még mindíg nem kaptam meg a választ, hogy valyon ez miért is baj ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!