Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem zavarna?

Figyelt kérdés
A barátommal több, mint 10 hónapja vagyunk együtt és , ami zavar , hogy jobban állnak anyagilag, mint mi és ezért sokkal kisebbnek érzem magam. Nem vagy féltékeny , csak nem tudom mit gondul rólunk , mert nekem nincs külön szobám nekik meg 4szintes házuk van. ÉS még takarítónőjük is van , és azért idegesít , mert a szülei olyan lusták , hogy takarítani sem bírnak. És fogukhóz verik a garast , mindig sajnáltassák magukat, hogy nekik így nincs úgy nincs közben meg mindig van. És ami végképp zavar , amikor ott vagyunk náluk anyuzkája mindig ugráltatja a barátomat én meg ott maradok egyedül meg hívogatja egy nap 5x hol van mit csinál stb.. és 18éves a barátom . és nem egyke a többit is hívhatná nem teszi. Meg nem nagyon kínálnak meg ételel ő nálunk mindig eszik náluk max egy nap egyszer és mindig éhes vagyok ,de nem szólok , mert még ezt is sajnálják pedig meg tehetnék nálunk ő meg egy nap 4x eszik meg sütemény stb. mert mi nem sajnáljuk és még sem állunk olyan jól, mint ők.
2012. nov. 23. 20:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem, ez ne zavarjon.

Én fiú vagyok és szegény én pl egy szobában alszok a bátyámmal pedig ő 18 én pedig 17 éves vagyok.

Természetes hogy zavar de ne foglalkozz vele.

Ha pedig tényleg nagyon zavar akkor keress egy szegényebb fiút.

Bár ahogy leírtad elég lusta egy népség lehet.

17/F

2012. nov. 23. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!