Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel távkapcsolatban élek és engem zavar hogy ő gyakran elmegy inni a barátaival. én csinálok elefántot a bolhából vagy ez mást is zavarna?
Figyelt kérdés
minden hétvégén elmegy, és most hogy jön a hosszú hétvége, mondta hogy csütörtökön is meg pénteken is mennek. engem ez zavar. ezzel csak én vagyok így?2009. okt. 20. 22:13
1/4 anonim válasza:
Szerintem felvethetnéd neki az ötletet, hogy lemész hozzá hétvégére, és esetleg együtt mehetnétek inni a barátaival, hogy megismerhesd őket. Te is nyugodtabb lennél, ha tudnád, kikkel járkál el.
Ha nemet mond, akkor van gáz. :)
2/4 anonim válasza:
igen csak téged zavar hogy elmegy a barátnőd mert tőlem oda megy a barátnőd ahova akar.
De komolyan nemtudom mért baj az ha bulizik. Üljön állandóan a szoknyádon? Az elég unalmas csaj lenne.
3/4 anonim válasza:
mér mégis mitcsináljon? üljön otthon a 7végi rtlklub filmeket nézni???
ez a negatívuma a távkapcsolatnak, ésmég sok minden más is. majd rájöttök később...
4/4 anonim válasza:
Ha ez zavar, ne kezdj távkapcsolatba.
Hagyd élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!