Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Zavarna titeket, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Zavarna titeket, ha a pasitok füvezgetne ha úgyvan? ;)

Figyelt kérdés
Komoly válaszokat várok lehetőleg ne 13 éves korosztálytól. F/24

2012. nov. 26. 13:56
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
26%

'Úgyvan?' és általában úgy van ? :DD

Szólok a rendőr apámnak, aki lenyomozza a lakcímedet az IP címed alapján...

;)

2012. nov. 26. 13:58
 2/66 anonim ***** válasza:
Igen. Nagyon. Valószínűleg rövid úton vége lenne a kapcsolatnak, illetve el sem kezdődne, ha rögtön tudnék róla.
2012. nov. 26. 13:58
 3/66 A kérdező kommentje:
Szólján apádnak nyugodtan, majd bentről meg szólok a spanjaimnak azok meg átvágják a családod torkát :) ( csak vicc)
2012. nov. 26. 13:59
 4/66 A kérdező kommentje:

Első válaszolótól elnézést, elkapott a hév :) :D

De miért mi olyan szörnyű a bűvös cigibe?

2012. nov. 26. 14:00
 5/66 anonim ***** válasza:
61%
Smoke Weed bro!
2012. nov. 26. 14:02
 6/66 anonim ***** válasza:
0%

Na mi van, beijedtél a rendőröktől?? :DD

Amúgy nem hiszem, hogy több 'spanod' lenni, mint amennyien a rendőrök vannak, de csak próbálkozz. ...

2012. nov. 26. 14:02
 7/66 anonim ***** válasza:
hagyjuk már, a rendőrök le sem szarják a fogyasztókat kb, a nagykutyákat vadásszák. amúgymeg engem zavarna, mert volt már ilyen barátom, bár neki ez volt az élete, függő volt.
2012. nov. 26. 14:06
 8/66 anonim ***** válasza:
54%
Hát figyelj, én is szoktam nagy ritkán, ha "úgyvan". Ez nem olyan, hogy rám jön az elvonás és megölök mindenkit az utcán, hogy tudjak venni egy g-t. Ha van, van, ha nincs, akkor nincs. Most mennyivel jobb az, hogy valaki leissza magát, aztán otthon szétveri a családot, mint hogy elfüstöl egy rakétát és csak jó kedve lesz, meg többet röhög, mint általában szokott? Nem ma volt, hogy az elsőt elszívtam, most 22 vagyok, normális állásom van, mindenki megbízható embernek tart, nem vagyok egy lecsúszott drogos, soha eszembe sem jutott, hogy valami porhoz vagy akármilyen szintetikus sz*rhoz nyúljak. Elég nagy hülyeség, hogy a fű a kemény drogok előszobája. Bocs, nem lány vagyok, csak gondolom mindjárt jönnek ide az okoskodók, akiknek fogalmuk sincs, hogy mi ez, hogy fujj drogosok, meg mit tudom én. Na mindegy, nem akarok belemenni jobban, mert akkor kisregény lenne belőle.
2012. nov. 26. 14:08
 9/66 anonim ***** válasza:
8%
hogy mi olyan szörnyű benne? az hogy egy pitiáner szokás, olyan mint a körömrágás, bagózás, farokverés....szánalmas nyominger dolog....csak ezért....meg azért, mert hosszú távon zombi leszel tőle (volt több ismerősöm is, akik évekkel ezelőtt úgy kezdték, hogy "ááá, erre nem lehet rászokni, ettől semmi bajod sem lesz"....most meg 2 értelmes mondatot nem lehet velük beszélni).....harmadrészt meg nigger szokás, mi meg nem vagyunk niggerek...na csá
2012. nov. 26. 14:09
 10/66 anonim ***** válasza:

Ha engem kérdezel, nekem már önmagában a cigi és annak a szaga is túl sok, egyszerűen gusztustalan lesz a pasi "illata" tőle.

A fű... nos hát anélkül hogy feleslegesen túldramatizálnám, elég alattomos drog. Egyfelől alkalmilag valóban lehet komoly következmények nélkül fogyasztani. Másfelől számos ismerősöm rendszeres füvező, és hiába az elméletek arról, hogy nem butít el, és normális marad az ember mellette, az összes, aki csinálja, beszűkült, belassult, nem érdekli túl sok minden. Ezzel együtt képesek ellátni a napi feladatokat, dolgoznak, éldegélnek, tehát nem teljesen használhatatlanok, de nem is 100%, amit mutatnak magukból. Szívük joga, havernak még így is elmennek, de pasimnak nem választanám őket.

2012. nov. 26. 14:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!