Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna?

Figyelt kérdés

A kismellű nők táborát erősítem, és a párom nagyon jól tudja hogy nem vagyok megelégedve magammal.

Ennek ellenére ha együtt nézünk tv-t, vagy valamilyen videoklipet, fennhangon, kendőzetlenül dicsérgeti a nagymellű lányokat. Vajon direkt csinálja, vagy csak annyira naiv hogy észre sem veszi hogy ezzel nekem fájdalmat okoz?

2012. nov. 18. 10:30
 1/5 anonim válasza:

Ha tényleg szeret téged akkor nem direkt csinálja. Lehet, hogy úgy érzi, hogy ez nem sértés számodra. De azért egyszer ha már nagyon beelégelted elmondhatod neki hogy téged ez bánt. (Persze ne nagyon durván csak úgy célzásképp)

De el kell fogadni hogy a férfiak ilyenek. Ha látnak egy nagymellű bigét utána fordulnak, még ha a barátnőjük mellette is van. De azért ez ne tegye tönkre a kapcsolatotokat

2012. nov. 18. 10:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez leginkább ilyen civódó figyelemfelkeltésnek tűnik mint anno oviban mikor a fiúk meghúzták a copfod. Te tudod mennyire fér bele, ha megalázóan, idegesitően csinálja ellentmondást nem tűrően szólj rá.
2012. nov. 18. 10:45
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem azért mondja mert azt akarja,hogy nagyobbitasdmeg.Persze nem mer simán szolni mert fo-sik tőlle,hogy rosznéven vennéd,meg nyilván ha te "titokban" meg nagyobbitatod azt ő olcsón megússza.
2012. nov. 19. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó hozzászóló gratulálok a hülyeségedhez. Ilyesmi csak egy primitív embernek jut eszébe...nem kéne hangoztatni a marhaságot.
2012. dec. 30. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Annyira primitív, hogy észre sem veszi, hogy nyilván valóan megsért. Remélem álmában megrugod!
2013. márc. 3. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!