Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk! Titeket zavarna ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Titeket zavarna ha nem mondanám ki?

Figyelt kérdés
A pasimmal még csak 2 hete járunk de ô már most kimondta hogy szeretlek. nem olyan romantikusan hanem csak ugy kôszônt el hogy: szia szeretlek puszi.én megmondtam neki még nagyon az elején hogy én csak akkor szeretném hallani ezt a szót ha tényleg igy gondolja, ne dobálozzon ezzel a szóval. én mikor kimondta adtam egy puszit és elmentm mert én kedvelem,birom de MÉG nem szeretem. na, ti kiakadnátok ha a ti barátnôtôk nem mondaná ki?
2012. nov. 14. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna.2 hét nagyon kevés idő
2012. nov. 14. 13:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem érzed úgy, akkor ne is mondd ki! Ne csapd be őt, de főleg saját magadat ne. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ő ezt csak úgy mondta neked, mert valahogy nem tudom azt elképzelni, hogyha szeretek valakit és még nem mondtam neki soha, akkor csak így odadobom neki a szót. Nekem fura a szitu, de egyébként nem akadnék ki. Nekem se azért mondja valaki, hogy szeret, mert mondjuk jól esne, hanem azért, mert így is érzi. Ehhez valakinek több idő kell, valakinek kevesebb.
2012. nov. 14. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én volt barátomat nagyon zavarta, hogy nem mondtam ki, hogy szeretlek, folyamatosan felhozta a témát, vagy utalt rá, meg ilyenek... aztán amikor meg mondtam, akkor meg az nem tetszett neki, hogy mondogatom elégszer... nem is volt egy hosszú életű kapcsolat :) De ha valakibe igazán szerelmes lennék, akkor sem mondogatnám folyamatosan, jobban szeretem inkább éreztetni.
2012. nov. 14. 13:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Javítás: hogy *nem mondogatom elégszer
2012. nov. 14. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nyilván a buta amerikai filmek fújják fel ezen szó használatának jelentőségét.
2012. nov. 14. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!