Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Titeket zavarna ha nem mondanám ki?
Figyelt kérdés
A pasimmal még csak 2 hete járunk de ô már most kimondta hogy szeretlek. nem olyan romantikusan hanem csak ugy kôszônt el hogy: szia szeretlek puszi.én megmondtam neki még nagyon az elején hogy én csak akkor szeretném hallani ezt a szót ha tényleg igy gondolja, ne dobálozzon ezzel a szóval. én mikor kimondta adtam egy puszit és elmentm mert én kedvelem,birom de MÉG nem szeretem. na, ti kiakadnátok ha a ti barátnôtôk nem mondaná ki?2012. nov. 14. 13:51
1/5 anonim válasza:
Engem nem zavarna.2 hét nagyon kevés idő
2/5 anonim válasza:
Ha nem érzed úgy, akkor ne is mondd ki! Ne csapd be őt, de főleg saját magadat ne. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ő ezt csak úgy mondta neked, mert valahogy nem tudom azt elképzelni, hogyha szeretek valakit és még nem mondtam neki soha, akkor csak így odadobom neki a szót. Nekem fura a szitu, de egyébként nem akadnék ki. Nekem se azért mondja valaki, hogy szeret, mert mondjuk jól esne, hanem azért, mert így is érzi. Ehhez valakinek több idő kell, valakinek kevesebb.
3/5 anonim válasza:
Az én volt barátomat nagyon zavarta, hogy nem mondtam ki, hogy szeretlek, folyamatosan felhozta a témát, vagy utalt rá, meg ilyenek... aztán amikor meg mondtam, akkor meg az nem tetszett neki, hogy mondogatom elégszer... nem is volt egy hosszú életű kapcsolat :) De ha valakibe igazán szerelmes lennék, akkor sem mondogatnám folyamatosan, jobban szeretem inkább éreztetni.
4/5 anonim válasza:
Javítás: hogy *nem mondogatom elégszer
5/5 anonim válasza:
Szerintem meg nyilván a buta amerikai filmek fújják fel ezen szó használatának jelentőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!