Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire zavarna titeket egy kapcsolatban, ha a párotok huszonéves létére max 16-17-nek nézne ki?
Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 12:54
1/8 anonim válasza:
nehéz elhinni, hogy tényleg ilyen sokat letagadhat. Ha odaállsz egy 16 éves mellé, összekevernek vele? Állandóan elkérik a személyidet? Engem zavarna.
2/8 anonim válasza:
Ha már kapcsolatban vagyok vele (szerelmes vagyok belé, stb.), akkor nem zavarna. Nekem kell, hogy tetszen, nem másnak.
3/8 anonim válasza:
Vissza fogja sírni még a fiatal éveit...
4/8 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb problémája.:)
5/8 anonim válasza:
Az ilyen srácok azt hiszik, h örök kisfiúk maradnak a lányok szemében, de ha elég helyes a pofijuk , akk. olyan 25 éves kortól egészen 40ig arany életük lesz;). Addigra a nagy bengák ideje leáldozik.
6/8 anonim válasza:
Engem zavarna. Persze az is fontos, hogy hány éves a barátnő. Én 21 évesen nehezen képzelek el magam mellett olyat, aki 16-nak néz ki.
7/8 anonim válasza:
Szerintem egy koránál többnek kinéző nőt ez biztos nagyon zavarna, persze attól nem akadály, hogy kapcsolat legyen belőle...
De én pl szintén huszonéves vagyok, a barátom is és gyakran kb 18-nak néznek minket. :D
Hát ez van, minket ez cseppet sem zavar, de mindketten fiatalabbnak nézünk ki, szóval még össze is illünk így. :)
8/8 anonim válasza:
Ha én pont 16-17 lennék, akkor szerintem nem zavarna. Ha viszont huszonéves vagyok és annyinak is nézek ki, akkor biztos kellemetlen lenne, hogy a kisöcsémnek nézik a pasimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!