Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ér valamit egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ér valamit egy kapcsolatban a "megbeszélés"?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallom, hogy ha vmi nem stimmel, akkor le kell ülni és megbeszélni....de én nem úgy vettem észre h ez működne a nőknél....
2012. nov. 6. 21:44
1 2
 1/12 topmodell válasza:
En nő vagyok,és általában ugy intézem az ügyeimet,hogy megbeszélem,de vannak helyzetek amikor ez nem lehetséges,mivel a másik fél nem nyilik meg elotted és elutasit bármilyen közelitést,ilyenkor hagyni kell a dolgokat,hogy a másik rájojjon hogy te igenis esélyt adtál hogy megbeszéljétek a dolgaitokat,de néha már tul késő.
2012. nov. 6. 23:54
 2/12 anonim ***** válasza:
mert ha nem beszéled meg vele, akkor mégis honnan a fenéből tudja meg a másik, hogy mi bajod vele, és min kéne változtatnia? bármilyen furcsa is, de az emberek legnagyobb része nem rendelkezik a gondolatolvasás képességével, ámde az evolúció adott nekünk egy csodás dolgot, amit úgy hívnak, hogy kommunikáció, és ezt információközlésre is lehet használni, nem csak értelmetlen dolgokról való csevegésre.
2012. nov. 6. 23:54
 3/12 anonim ***** válasza:
én is a megbeszélés híve vagyok L/20
2012. nov. 6. 23:59
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A jó komminikáció az alapja a kapcsolatnak, anélkül nem fog sokáig tartani.
2012. nov. 7. 00:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem elég megbeszélni. Meg is kell oldani.
2012. nov. 7. 00:29
 6/12 anonim ***** válasza:

Érdekes módon nálam eddig mindig fordítva volt..igyekszem és igyekeztem mindig tudtukra adni hogy bármit meg lehet beszélni velem, de legtöbben nem éltek ezzel a lehetőséggel..

N

2012. nov. 7. 00:34
 7/12 anonim ***** válasza:
A kommunikáció nagyon fontos egy kapcsolatban! Ezt tapasztalatból mondom. Ha meg beszélitek meg a dolgaitokat, amik kettőtökre tartoznak, nem fog működni a kapcsolat. Továbbá, ha komoly kapcsolatot akarsz, nem árt tisztázni, hogy ő is komolyat akar-e, mik a tervei az életben stb. Szerintem az is fontos, hogy valamilyen szinten a múltról (exekről) beszéljünk, főleg, ha az egyik fél életében valamilyen negatív élmény (pl megcsalás, átverés, kihasználás) történt.
2012. nov. 7. 00:50
 8/12 anonim ***** válasza:
pedig csak ez mukodik.nyilvan azert nemi intelligencia sem art,hogy normalisan lehessen kommunikalni.
2012. nov. 7. 01:16
 9/12 anonim ***** válasza:
az 1-2 "reprezentatív" mintádból vezetted ezt le, kérdező?
2012. nov. 7. 01:50
 10/12 anonim ***** válasza:

Inkább fordítva látom. A pasik hajlamosabbak elbagatellizálni a problémákat. Persze nem akarok általánosítani, inkább csak saját tapasztalat.

Egyébként meg igenis ér valamit. Ugyanis a kommunikáció nagyon lényeges az emberi kapcsolatokban.

2012. nov. 7. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!