Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ér valamit egy kapcsolatban a "megbeszélés"?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallom, hogy ha vmi nem stimmel, akkor le kell ülni és megbeszélni....de én nem úgy vettem észre h ez működne a nőknél....2012. nov. 6. 21:44
1/12 topmodell válasza:
En nő vagyok,és általában ugy intézem az ügyeimet,hogy megbeszélem,de vannak helyzetek amikor ez nem lehetséges,mivel a másik fél nem nyilik meg elotted és elutasit bármilyen közelitést,ilyenkor hagyni kell a dolgokat,hogy a másik rájojjon hogy te igenis esélyt adtál hogy megbeszéljétek a dolgaitokat,de néha már tul késő.
2/12 anonim válasza:
mert ha nem beszéled meg vele, akkor mégis honnan a fenéből tudja meg a másik, hogy mi bajod vele, és min kéne változtatnia? bármilyen furcsa is, de az emberek legnagyobb része nem rendelkezik a gondolatolvasás képességével, ámde az evolúció adott nekünk egy csodás dolgot, amit úgy hívnak, hogy kommunikáció, és ezt információközlésre is lehet használni, nem csak értelmetlen dolgokról való csevegésre.
3/12 anonim válasza:
én is a megbeszélés híve vagyok L/20
4/12 anonim válasza:
A jó komminikáció az alapja a kapcsolatnak, anélkül nem fog sokáig tartani.
5/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem elég megbeszélni. Meg is kell oldani.
6/12 anonim válasza:
Érdekes módon nálam eddig mindig fordítva volt..igyekszem és igyekeztem mindig tudtukra adni hogy bármit meg lehet beszélni velem, de legtöbben nem éltek ezzel a lehetőséggel..
N
7/12 anonim válasza:
A kommunikáció nagyon fontos egy kapcsolatban! Ezt tapasztalatból mondom. Ha meg beszélitek meg a dolgaitokat, amik kettőtökre tartoznak, nem fog működni a kapcsolat. Továbbá, ha komoly kapcsolatot akarsz, nem árt tisztázni, hogy ő is komolyat akar-e, mik a tervei az életben stb. Szerintem az is fontos, hogy valamilyen szinten a múltról (exekről) beszéljünk, főleg, ha az egyik fél életében valamilyen negatív élmény (pl megcsalás, átverés, kihasználás) történt.
8/12 anonim válasza:
pedig csak ez mukodik.nyilvan azert nemi intelligencia sem art,hogy normalisan lehessen kommunikalni.
9/12 anonim válasza:
az 1-2 "reprezentatív" mintádból vezetted ezt le, kérdező?
10/12 anonim válasza:
Inkább fordítva látom. A pasik hajlamosabbak elbagatellizálni a problémákat. Persze nem akarok általánosítani, inkább csak saját tapasztalat.
Egyébként meg igenis ér valamit. Ugyanis a kommunikáció nagyon lényeges az emberi kapcsolatokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!