Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ér valamit egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ér valamit egy kapcsolatban a "megbeszélés"?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallom, hogy ha vmi nem stimmel, akkor le kell ülni és megbeszélni....de én nem úgy vettem észre h ez működne a nőknél....
2012. nov. 6. 21:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Na ez az, itt is mind azt írtjátok, h fontos megbeszélni a dolgokat, meg kell beszélni...én is ennek vagyok a híve...de nálam ez nagyon sokszor nem működik...

egy példát mondok:

szinte az összes eddig barátnőmnél úgy volt pl., h hiába kértem h ne flegmázzon, mert ez nem jó, cseszett rá nagy ívben...akárhogy próbáltam megbeszélni, semmi...de ha én is elkezdtem nemtörődöm módon viselkedni, akkor észbe kapott mindegyik.....szavakkal semmit nem értem el....

most mondhatjátok h hülye p.csákat fogtam ki, na de 6-ból 6 mind hülye p.csa lett volna? légyszi ne...

2012. nov. 7. 19:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Na akkor, 3 pasim megcsalt, az eddigi 3 "komolyabb" kapcsolatomból, akkor nekem ne mondd, hogy a pasik hűségesek. :-)

De persze, ÉN nem általánosítok. Gondolhatnám azt, hogy minden férfi egy f@szfej, de NEM! Mert igen, ilyet fogtam ki, de magamba nézek miért. Sok probléma velem nem volt. Nyilván akkor egy lúzer vagyok, nem?

Mindegy, félretéve az ironiát, igen, rossz csajokat választottál és kész. Vagy a flegmákra buksz, csak nem ismered be.

2012. nov. 7. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!