Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket zavarna ha a fiútok?
Figyelt kérdés
Tehát titeket zavarna ha a pasitok vagy a leendő beli pasitokról kiderülne hogy füvezik? Előny hátrány esetleg semleges lenne ez nektek.Ha hátrány akkor teljesen elítélitek vagy meglehetne "magyarázni". Ezt nem úgy kell gondolni hogy full be van állva mindig és tiszta pillanata nincs hanem 1-2x havonta2012. nov. 8. 19:12
1/15 anonim válasza:
Úristen te tényleg a neten tetted fel ezt a kérdést? Bátor vagy :DD
2/15 anonim válasza:
Kizárt nálam egy ilyen srác L/18
3/15 A kérdező kommentje:
1. Miért ne tehetném fel ?
2012. nov. 8. 19:14
4/15 anonim válasza:
Én nem írtam hogy nem tehetted fel csak azt hogy bátor vagy... Egyértelmű hogy rólad szól a kérdés...
5/15 A kérdező kommentje:
Miért lenne egyértelmű ?
- Nem írtam és említettem meg hogy én vagyok az a fiú tehát bárki lehet.
- Lehet elméleti kérdés is tehát senkiről nincs szó.
Nem értem miért kell ehhez olyan nagy bátorság ...
2012. nov. 8. 19:17
6/15 -=Koldus=- válasza:
Köszönjük írását. IP címét ellenőrizzük. Kérjük maradjon ahol van és várja meg munkatársaink jelentkezését.
Üdvözlettel
BRFK
7/15 anonim válasza:
Jól van nyugodj meg senki nem akar bántani sem kötekedni bocsi hogy meg mertem jegyezni... ;)
8/15 anonim válasza:
Engem nem zavarna, mivel ez már lassan kb. olyan gyakorinak számít, mint a dohányzás. Bár előnynek semmiképpen nem mondanám...:D
9/15 A kérdező kommentje:
Én teljesen nyugodt vagyok :D Csak gondoltam megmondom hogy teljesen alaptalan félni :D 4. Adta a poén :D
2012. nov. 8. 19:20
10/15 anonim válasza:
Honnan veszed hogy csak poén volt? :DD (vicceltem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!