Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok titeket zavarna ha a pasitokon osztoznotok kéne egy autóval és egy házi kedvenccel?
Figyelt kérdés
(a kis kedvenc egy varánusz)2012. okt. 31. 20:03
1/21 anonim válasza:
gondolom nem harmadolva azért
nekem meg egy kutyám van, vagy kutyuval v sehogy :)
2/21 anonim válasza:
Engem nem zavarna! Mondjuk szeretem a hüllőket! :D
3/21 anonim válasza:
Fogd a varánuszt és költözz be vele az autóba, így mindenki megkapja amit akar :D
4/21 anonim válasza:
Miért kell osztozni? Beviszi a hálószobába is a kocsit, vagy több időt tölt a garázsban, mint a hálószobában?
5/21 A kérdező kommentje:
lehet ismerkednünk kéne ...haha
Az a baj igazából h eddig mindenkit megrémisztett az h egy 1.5 méteres hüllő sétálgat a házba fel-alá...teljesen szelíd és barátságos...az autó meg a mindenem de Nem hanyagolom el a barátnőm de eddig sehogy se jött össze...
2012. okt. 31. 20:12
6/21 A kérdező kommentje:
este a barátnőé...de mondjuk egy nampi 1-2 óra autóbütykölés benne van a dologban...
2012. okt. 31. 20:14
7/21 A kérdező kommentje:
ja bocsi a z lemaradt h 25/F
2012. okt. 31. 20:17
9/21 A kérdező kommentje:
ez szokott lenni általában a baj h a kicsikém túl sok a nőknek...
2012. okt. 31. 20:23
10/21 anonim válasza:
Nem, én is hasonló vagyok (imádom a kocsim, a hüllőket is, bár nem tartok). :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!