Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem olyan rég óta ismerek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem olyan rég óta ismerek egy fiút, és már az első találkozásnál kiszúrtam őt. (? )

Figyelt kérdés
Akkor még úgy vettem észre, hogy az érdeklődés kölcsönös. De körülbelül eltelt egy hónap és a jelek egyre csökkentek. Már nem nézett annyiszor, nem mosolygott nem szólt hozzám. Én pedig félek odamenni hozzá. Most már. Eddig odamentem, de hamar elakadt a beszélgetés. Sokat van azokkal a lányokkal, akik csak a házija miatt állnak szóba vele, és nyalnak neki. Ismeritek, hogy milyenek.. Push up stb... Látok más fiútól is közeledést, de elképzeltem, hogy mi lenne ha megkérdezni, hé, nem akarsz járni?. és folyton az járt a fejemben, hogy kicsit sem vonzódom hozzá. Meg amúgy senki máshoz csak ahhoz a fiúhoz, akiről írok. Ha tehetem, akkor figyelem. Eléggé ismerem a mozgását, és a kis apró jeleit, hogy mikor boldog, mikor fáradt stb.. Én szeretnék többet, de nem tudom hogyan tovább. Nem akarok rányomulni. Inkább szeretném elérni, hogy ő akarjon. Mit tehetnék?

2012. szept. 27. 19:01
 1/2 MadameViciouse ***** válasza:

Ez aranyos :)

Az elég baj, hogy nincs közös téma ha együtt vagytok.Mondanám, hogy ismerd meg jobban vagy hívd el valahová, de elég kellemetlen lesz ha csak ültök csendben.

Zárkózott, félénk vagy?

2012. szept. 27. 19:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem vagyok. Csak az önbizalmam elég alacsonyan van sajnos.
2012. szept. 27. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!