Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tik hogy fogadnátok más országból jött pasitok elsö találkozásnál?
Ez rohadt jó, "Tik hogy fogadnátok", úgy ahogy más normál pasit, ahogy neked egészséges, ezt ne "mink" mondjuk már meg.
"viszább fogottabbak" - magyar helyesírási kéziszótár című könyvet ajánlom figyelmedbe, hasznos dolog.
"Nagyon szerelmesek vagyunk,én biztos." - Te biztos, és ő? :D ő nem biztos, vagy nagyon szerelmesek vagytok vagy mivan?
Én 9 hónap netes ismeretség után utaztam hozzá, eszméletlen zavarban voltam!!! :) Megöleltük egymást és arcra puszi volt, el kellett telnie egy pár órának, mire felengedtünk. Bár mi naponta több órát beszélgettünk, szinte végig, s mindketten elég érettek vagyunk, volt egy kis esély rá, hogy személyesen nem azt tapasztaljuk, mint a gép előtt ülve. (Szal' az első két percben tipi-tapi dolog nekem sántít.)
...Azóta együtt lakunk és elmondhatom, egyáltalán nem csalódtam, pont olyan, mint amilyennek megismertem, s nagyon boldogok vagyunk. :)
Remélem, "tik" is ilyen jól meglesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!