Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas vagyok és ő is. Neten ismerkedtünk meg. Szeretne már találkozni velem, de ő már az első találkozásnál "azt" is akarja! Nagyon vonzódunk egymáshoz. Mit tegyek? Ti mit tennétek?
Felteszem nő vagy, így azt mondom, hogy első találkozást megpecsételve se szexeljetek (az ilyen netes társkeresőn lévő férfiak zöme csak potyavadász, lehet nem is házas) viszont abban az esetben ha férfi vagy, akkor meg nem mindegy? Kibírod :)
Egyébként nem tudom, hogy miért cirkuszolnak itt. 2012-es felmérés szerint a 30 év feletti (MAGYAR) házasoknál 10 házasból 9-nél már félre lépett valamelyik fél. Sokan csak a gyerekek miatt maradnak együtt. Én is ismerek nem is egy ilyen házast, akik félre léptek, de nem vallották be, nem derült ki. Amiről nem tudnak, az nem is fáj, avagy amiről nem tudnak, az meg sem történt.
Utolsóval értek egyet. Soha nem jutna eszembe megcsalni a páromat, akinek örök hűséget fogadtam.
De tegyük fel, lenne egy ilyen pasi akivel megismerkedek, és ilyeneket szeretne, akkor nem találkoznék vele, megszakítanám a kapcsolatot.
Az ilyen embereknek kár házasodni!
29/N
Felteszem nő vagy, így azt mondom, hogy első találkozást megpecsételve se szexeljetek (az ilyen netes társkeresőn lévő férfiak zöme csak potyavadász, lehet nem is házas) viszont abban az esetben ha férfi vagy, akkor meg nem mindegy? Kibírod :)
Egyébként nem tudom, hogy miért cirkuszolnak itt. 2012-es felmérés szerint a 30 év feletti (MAGYAR) házasoknál 10 házasból 9-nél már félre lépett valamelyik fél. Sokan csak a gyerekek miatt maradnak együtt. Én is ismerek nem is egy ilyen házast, akik félre léptek, de nem vallották be, nem derült ki. Amiről nem tudnak, az nem is fáj, avagy amiről nem tudnak, az meg sem történt.
Ez aztán a hozzá éllés. Ha nem tudja nem fáj. Jah csak ehez az is kell h legyen lelki ismereted meg pofád. Gerinced meg ne
Az meg h 10 ből 9 házasságban megcsalás van. Hát fantasztikus. Büszkék lehetünk. Én biztos nem fogok azok köző tartozni akik megcsalják a kedvesüket. Szemét dolog.
És jól mondták itt előttem. Az ilyen minek házasodik
"2012-es felmérés szerint a 30 év feletti (MAGYAR) házasoknál 10 házasból 9-nél már félre lépett valamelyik fél."
És Te a felmérésekben hiszel?
Az én környezetemben élő házasok egyike sem csalta meg a párját, és most lehet mondani azt h honnan tudom... ezt lehet látni egy emberen, h képes-e ilyenre, vagy nem. A felméréseknek nem sok értelme van. Az utcán megkérdeztek 100 embert, amiből ez a "10-ből 9" lett az eredmény. Ha ugyanezt ezt kérdeznéd meg más helyen más időben, lehet h a 10-ből 9 mondaná azt h sosem csalta meg...ennyit a felmérésekről.
A kérdéshez pedig annyit fűznék, h ocsmány dolog megcsalni a házastársad, akármilyen is a viszonyotok. Akkor előbb válj el. Vagy Te élveznéd ha a párod csinálná a hátad mögött ugyanezt? Ha netán gyerek is van a családban, akkor nekik még jobban fog majd esni, ha ezért mentek szét. Biztos örülni fognak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!