Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok titeket zavarna ha a pasitokon osztoznotok kéne egy autóval és egy házi kedvenccel?
Figyelt kérdés
(a kis kedvenc egy varánusz)2012. okt. 31. 20:03
11/21 anonim válasza:
kicsikém? :) lehet ez itt a gond, v finnyások voltak, v hát azért a lakás egy élettér, a kicsike meg fel-alá mászkál, hm? én is elgondolkodnék erősen..
12/21 A kérdező kommentje:
olyan mint egy macska...nem csinál semmi extrát...
2012. okt. 31. 20:30
13/21 A kérdező kommentje:
nem is zaklatja az embert...néha néha elalszik az út közepén de ez az egy dolog ami rossz szokásnak tudható be...
2012. okt. 31. 20:35
14/21 anonim válasza:
Nekem egyik kedvenc állatom, bár a tartását nem ismerem annyira.
15/21 A kérdező kommentje:
2012. okt. 31. 20:44
16/21 anonim válasza:
:DD Nekem tetszik. Bár a kígyókért is odáig vagyok. :P
17/21 anonim válasza:
na tessék, jelentkező is akadt :) használjátok a privát funkciót
a képen a varánuszka még fiatalnak tűnik
csak kíváncsiságból, felmászik ágyra, asztalra, polcra?
18/21 A kérdező kommentje:
h őszinte legyek van az is... de ez külön zárható szobákban vannak szóval csak én mehetek oda be...
2012. okt. 31. 20:51
19/21 anonim válasza:
Legalább a szőre nem hullik.:D
20/21 A kérdező kommentje:
a szekrények és a konyha tabu de a nappaliban lévő fotelbe néha felnéz de nem szereti valamiért... a földet jobban szereti és az ablakpárkányt...ez a két hely amit igazán szeret...
2012. okt. 31. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!