Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre vonatkozik az a szabály h "házi nyúlra nem lövünk"? :S
Szval h egyik spanom szakított a csajával..és hát már akkor is elég jól elvoltunk mikor 1ütt voltak meg minden..csak 2hete szakítottak,aztán a lányal azóta is tök jó elvagyunk,ha nem jobban.Aztán úgy veszem észre h nem vagyok közönbös számára.Na és a kérdésem az lenne,h ezért megharagudhatna rám a haverom ha én összjönnék a volt bnőjével?:S
F/19
Hát attol függ, hogy miért szakitottak, és hogy a spanod vagy a a csaj akart szakitani, mert ha a csaj akkor sztem rosszul eshetne neki ha összejönnél vele.
De ha a pasi dobta akkor sztem összejöhetnél vele.
Attól, hogy nekik nem jött össze, még összejöhet. Ha tényleg jó haver, nem haragszik meg, mert az a fontos neki, hogy neked jó legyen (mivel neki már úgysem jöhet össze, tehát ez a lehetőség nem játszik).
Ha megharagszik, akkor viszont nem volt haver, úgyhogy fölösleges törődnöd vele.
Megharagudhat, de azért szerintem ez ne legyen akadály, ha barátok vagytok úgyis megbékél.
(A házi nyúlat nem erre mondják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!