Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna?
Ha nem lenne facebook, akkor ilyen problémák sem lennének...
Meg nem a pasid lájkolta be, hanem a csaj. Mire vagy féltékeny? Facebook erről szól, lájkokról, posztokról. Kész.
minek olyat visszajelölni, akit nem ismer az ember?
a hiszékenység olyan határtalan tud lenni. nekem pl. egy kamu profilomon ismerősöm egy lány ,aki a barátnője fiúnak, kit szeretek. olyan butus, visszajelölt, és nem tudja, hogy szemmel tartom őt. :D
ki tudja, lehet, hogy egy titkos imádó, szerintem nézz utána libának, de a barátod ne gyötörd, mert lehet, hogy tényleg nem ismeri
ráérsz hisztizni, ha kiderül valami
"olyan butus, visszajelölt, és nem tudja, hogy szemmel tartom őt. :D"
Nem biztos, hogy "butus", lehet csak tesz rá, szemmel tartod-e vagy sem... a facebook egy közösségi oldal, mit árthatsz ezzel neki?
Ja te nő vagy.
"a hiszékenység olyan határtalan tud lenni. nekem pl. egy kamu profilomon ismerősöm egy lány ,aki a barátnője fiúnak, kit szeretek. olyan butus, visszajelölt, és nem tudja, hogy szemmel tartom őt. :D"
Hát ez elég szánalmas, már bocs. Még ha muszáj kémkedni, akkor is rossz érzéssel teszi az ember.
Te meg más csaj fiúját szereted és még kémkedsz is utána?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!