Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a barátnőtök más neven szólítana titeket? 19/F
Figyelt kérdés
Barátnõmmel nagy nehézségek után végre együtt vagyunk. Amikor még csak baráti szinten voltunk, a nevemen hívott, de miután összejöttünk, mondta, hogy az egyik rokonának is ugyanaz a neve, mint nekem, ezért nem szeretne engem is úgy hívni, ezért talált nekem egy becenevet, amivel nincs is különösebb bajom, csakhogy a haverok szóvá tették, hogy lehet, nem kéne ezt hagyni, mert most még csak a nevemet akarja átformálni, késõbb az egész személyiségemet...2012. okt. 29. 21:35
2/6 anonim válasza:
Ez hülyeség. Bár azért remélem nem Gyurinak szólít miközben Tamásnak hívnak:D Amúgy mond a haveroknak hogy nem kell aggodniuk, tudsz vigyázni magadra:D
21/F
3/6 anonim válasza:
Bizony zavarna!
Minek hív ? Aranyom pl. mindig jó, nem lehet eltéveszteni.
Gondolom, nem lehet olyan tré neved, amit nem tud kimondani.
Rokonának ? Ismerősének? Mindenkinek van mindegyik, de azért Gézát nem hívjuk Bélának, mert valakire emlékeztet.
Ha hagyod, kezdhetsz beállni a cipőspolcra, a mamuszok közé.
Csókollak: egy nő
5/6 anonim válasza:
Nálunk komoly súlya van, ha az igazi nevén hívjuk a másikat.
Alapjáraton mindig becézzük a másikat. Vagy valami becenévvel, vagy csak simán "drágám", "szívem".
6/6 anonim válasza:
Hát a haverjaid gcihülyék már bocs. Ha csak ilyen "névváltásról" van szó akkor nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!