Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromat zavarná vajon, ha pl. azt mondanám neki, hogy nagyon szép?
Persze mi lányok szeretjük ha dicsérik a szépségünket:), de vajon a pasik is így vannak vele?Semmiképp nem akarok nyálasnak tűnni előtte.
20/L
Ezt a kérdést magadnak is feltehetted volna, bár ahhoz talán 5 mp-ig használni kellett volna a fejed.:)
Ki nem szereti, ha dicsérik?
Mindenki szereti, csak az emberek egy része úgy tesz, minthogyha nem szeretné, pedig óriási löketet tud adni.
A lényeg az, hogy ne vidd túlzásba, és ne csak azt mond, hogy "olyan szép vagy!", hanem "olyan szép vagy, annyira tetszik benned a....(akármije)!" És soha ne bókolj testi hibájára. Pl elálló füle van, akkor óriási sértés az, hogy annyira aranyosak a füleid(vagy akármit mondasz rá).
:D
ez relatív. ha ne igazán érzelmes, csak nézni fog, mint borjú az új kapura. van egy lány ismerősöm,a ki ezt mondta nekem, hát tőle furcsálltam is...de kapcsolaton belül engem pl. nem zavarna. legfeljebb megzabálnám érte a barátnőmet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!