Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap szembejött egy srác az utcán (szép arca volt, tetszett külsőre, nálam idősebbnek nézett ki pár évvel) köszönt utána megpuszilt és ment tovább. Ilyenkor mi a helyzet? 13L
Tegyél fel egy olyan kérdést, hogy:
"Tegnap szembejött egy srác az utcán (szép arca volt, tetszett külsőre, nálam idősebbnek nézett ki pár évvel) köszönt utána megpuszilt és ment tovább. Terhes vagyok most?"
Holnap meg is ujjaz!
Biztos fogadás volt!
szerintem holnap a suliban meséld el a barinőidnek sipákoló hangon és széles legyező mozdulatokkal kísérelve, hogy mi történt veled és nagyon menő leszel...
ui: azért érkeznek ilyen válaszok mert butus kérdést tettél fel...mit lehet ezzel a szituval csinálni szerinted? semmit, megtörtént, feldobta a napod, lehet róla chatelni 1 hétig és kész. Vagy meg akarod keresni a srácot? Vagy mit akarsz pontosan tudni ezzel kapcsolatban?
kedves kérdező, utolsó válaszodva reagálva: a kérdésedből azt vettem le, hogy most láttad először, akkor nagy az esély, hogy utoljára is. akkor meg nem mindegy? tetszettél neki. nagyszerűű. légyboldog. és gratulálok a babához.
első kommentelő voltam.
ilyenkor legyél érett és növessz agysejteket.
Ha egy helyes csávó betuszkol egy kocsiba, hagyod magad? Szuper, szerencséd, h tetszett a pasi, mert különben itt sipákolnál, h molesztáltak.
Valószínű fogadás volt amúgy, jellemző mostanság ezt csinálni. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!