Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Zavarna titeket, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Zavarna titeket, ha a pasitok füvezgetne ha úgyvan? ;)

Figyelt kérdés
Komoly válaszokat várok lehetőleg ne 13 éves korosztálytól. F/24

2012. nov. 26. 13:56
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 A kérdező kommentje:
Azért ne legyél olyan nagyra magaddal, szerintem amit te keresel egész évbe meg a férjed se közelíti meg az én vállalkozásom havi kiadását.
2012. nov. 26. 15:48
 52/66 anonim ***** válasza:
xDDD
2012. nov. 26. 15:49
 53/66 anonim ***** válasza:
Nem azzal van gond, hogy máshogyan gondoljuk a dolgokat, hanem a stílusoddal.
2012. nov. 26. 15:50
 54/66 A kérdező kommentje:
Bosszant a butaság, tényleg sajnálom mindenkitől elnézést kérek és törlöm a kérdést!
2012. nov. 26. 15:51
 55/66 anonim ***** válasza:
Az lehet, nem látok bele a pénztárcádba, de mégis önerőből felépítettünk egy kétszintes házat, mindkettőnknek van autója, és soha nem kellett senkitől kölcsönkérnünk. Ezek után miért is érdekelne, hogy te mennyivel keresel jobban? Attól, hogy állítólag több pénzed van, még olyan értékek hiányoznak belőled, mint a tisztelet, jó modor. Ezeket meg semennyi pénzért nem fogod tudni megvenni.
2012. nov. 26. 15:53
 56/66 anonim ***** válasza:
Engem meg ez az alpári stílus bosszant. Hihetetlen hogy 24 éves létedre ennyi kultúra nem szorult beléd!
2012. nov. 26. 15:54
 57/66 anonim ***** válasza:

Kérdező az utolsó hozzászólásod minimum arcoskodó de szerintem inkább nagyképű.

Az er. kérdésre válaszolva a cigit se tűröm nemhogy a füvet, olyan pasi nekem nem kell és kész. Sok embernek nem kell fű hozzá hogy kieressze a gőzt, miért gondolod jobbnak magad azoknál akik nem értenek egyet veled? Kiosztod őket gyakran minősíthetetlen sílusban a reakciódid pedig indokolatlanul hevesek egy normális önképpen rendelkező embertől, szóval itt lessz valami enyhe önértékelési zavar ami taszítóbb is lehet mint a fű.

2012. nov. 26. 15:56
 58/66 A kérdező kommentje:
Igen, kicsit indulatos vagyok, lehet nagyképű is, mivel nektek egyből egy hülye füves hippi képe ugrik be és így is reagáltok a kérdésre, ne csodálkozzatok, ha énis kicsit ingerlékenyebb leszek. Szumma-szummárum különböző emberek vagyunk, különböző véleménnyel. Kicsit lehet provokatív voltam, lehet túlfeszítettem a húrt, végsősoron ezért van az oldal, hogy kérdezgessünk egymástól.
2012. nov. 26. 16:11
 59/66 anonim ***** válasza:
Csak egy megjegzés: annyi kiadásod azért nem lehet hogyha fűre meg Hollandiába való utazásra van pénzed!
2012. nov. 26. 16:25
 60/66 anonim ***** válasza:
kit érdekel mennyi pénzed van? minek jössz ide kérdezni ha nem fogadod el mások véleménylét te kúltúrlény. Ez az szíjáá!mindenki azt csinál amit akar!de b@zdmeg ha mindenen így felháborodsz családos embereket sértegetsz akkor menjél szívjál el egy füvet és rakd magad vízszintbe!kapjál már magadhoz.én inkább sportolok ezek helyett.tőlem aztán 5 rakétát is elszívhatsz így van egészséges dolog!úgyhogy csináld.
2012. nov. 26. 17:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!