Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Zavarna titeket, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Zavarna titeket, ha a pasitok füvezgetne ha úgyvan? ;)

Figyelt kérdés
Komoly válaszokat várok lehetőleg ne 13 éves korosztálytól. F/24

2012. nov. 26. 13:56
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
0%
1. ófaszom ilyet.. Ha tudsz vele normálisan beszélgetni, nem hat ki a kapcsolatokra (miért hatna?) akkor miért zavarna. Nem egy alkesz p*cs legalább..
2012. nov. 26. 14:12
 12/66 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, a jelenlegi barátom is füvezik heti 1-2 alkalommal, nagy ritkán, szökőévente én is elszívok egyet, ebben még nincs baj. Az viszont zavar, hogy már kezd barátkozni a kokainnal is, úgyhogy most megszorítások következnek :D
2012. nov. 26. 14:21
 13/66 anonim ***** válasza:
Persze, én sem azt mondom, hogy ész nélkül kell csinálni, mert akkor kialakulhatnak olyan elváltozások, hogy csak a fű hatására termelődik boldogságot kiváltó hormon. Nekem is van olyan ismerősöm, aki eléggé ész nélkül csinálja, de ha havonta vagy pár havonta egyszer egy baráti összeülésnél körbemegy egy joint, abból még nem lesz baj.
2012. nov. 26. 14:22
 14/66 A kérdező kommentje:

ahhaam, a rendőr pics*nak csak annyit, hogy azt se tudod ki ül a gép másik oldalán, meg különben is mi az h IP cím alapján lenyomozza a nagy magyar FBI a fogyasztót ? :D vicc vagy te is meg apád is mivel elment vamzer kutyának.

Ez nem CSI Miami olyan a tvbe van csak.

Amúgy meg énis füvelgetek néha napján ( persze kizárólag Hollandiába megyek ki annak törvényes és rendes módja szerint :) ) Vezető állásom van, megbízható ember vagyok, semmiben nem károsít sőt kreatívabb lettem tőle, sokkal jobban érzem magam egy essős sz*r napon mikor más emberek (nők) hisztiznek meg picsognak én kimegyek hollandiába :D tekerek egy jó cigit és megnyugszom. Igen abban igazatok van, hogy rossz szokás de mivel jobb egy alkoholista ? egy gyógyszerfüggő ? és még sorolhatnám. De a kérdés nem ez volt, szerintem nincs okotok nőknek ezért felelősségre vonni a férfit, ha mellette tökéletesen helyt áll az életbe.

2012. nov. 26. 14:46
 15/66 anonim ***** válasza:
Nem jobb az alkoholizmus, meg a drogfüggőség sem. Valószínű el sem kezdődne egy néha füvező személlyel a kapcsolatom. Volt egy drogos barátom...
2012. nov. 26. 15:01
 16/66 A kérdező kommentje:
De engem az érdekel miért nem ? Miben akadályozna téged az ha valaki elpippant 1-2 cigit?
2012. nov. 26. 15:02
 17/66 anonim ***** válasza:
hát nagyon is zavarna.. szerintem ha valakinek van egy barátánője, akit szeret, akkor nem kell a drogba menekülnie az élete elől...:)
2012. nov. 26. 15:03
 18/66 A kérdező kommentje:
De könyörgöm ez miért "drogba menekülés az elet elől" tudod te mi az a drog ? pl: a kávé amit iszol, meg a csoki amit eszel, meg a Marlboro amit szívsz (vagy nem) de ne tegyük már ezeket a heroinhoz meg ilyenekhez. Ez nő a földbe naturálisan mint a kv meg a kakaó.
2012. nov. 26. 15:04
 19/66 A kérdező kommentje:
És miért menekülés ? Csak akarok egy kicsit lazulni meg nevetgélni azzal akit szeretek, akkor mégse állja meg a helyét hogy menekülök előle.
2012. nov. 26. 15:05
 20/66 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel a kv meg felpörget, olyan mint a speed, te akkor nagy speedes vagy komolyabb "drogos" mint itt egypáran akik csak pihennek.
2012. nov. 26. 15:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!